Miért nem tudok beszélgetni senkivel?
Fúú, kérdező, nagyon egy cipőben járunk, ki akartam írni én is egy ilyen kérdést, de úgy látom, már nem kell.. Ez a része rám is nagyon igaz: "Ha többen vagyunk akkor se tudok nagyon beszélgetni, de akkor talán kicsit jobb, hogy nem kell beszélnem, nem olyan feltűnő ha nem szólalok meg. De ha kettesbe vagyok valakivel egyszerűen nem tudok mit mondani és a kínos csendtől mindig az van bennem hogy beszélnm kell mert ez így gáz." Jobban ki sem találhattad volna az érzéseimet...
Annyira gáz, még a saját barátommal sem igazán tudok.
De úgy látszik, nekünk ez a sors jutott. Talán ha idősödünk, majd változunk, bár én nem hiszem, hogy húdenagy lenne az a változás. :)
16L
es ilyenkor fellobban bennem a vagy h megtorjem az ilyen embereket!:D
amugy talalkozzatok ti egy cipoben jarok es szarjatok egymasra es ebbol poen lesz es maris minden OK
:D
Mondom, emberek, hobbit kell keresni. Mindegy, hogy képregények, hegymászás, lövészet, túrázás, fotózás, filmek, animék, a lényeg, hogy olyan legyen, ami érdekel, ami esetleg már gyerekkorodban is érdekelt, amivel szívesen foglalkozol. Aztán olvass minél többet olyan témákról, amik érdekelnek. Filozófiáról, vallásról, kultúrákról, indiánokról, középkorról, bármiről. Építsd fel önmagadat, a világlátásodat, az erkölcsi értékrendedet, foglalkozz azzal, amit szeretsz, és keress olyanokat, akiket szintén ez érdekel. Így már lesz miről beszélgetni, és lesznek igazi barátaid is. És ha már kialakultál, már nem attól függsz, hogy mások mit gondolnak rólad, akkor már olyanokkal is el tudsz esetleg beszélgetni, akikről nem is gondoltad volna. Vagy nem fog zavarni, ha nem tudsz beszélgetni azokkal, akikkel semmi közös nincs bennetek.
A lényeg, hogy ne azért akarj beszélgetni, hogy beszélgethess.
Nagyon egy cipőben járunk:)
Annyi a különbség hogy engem érdekel amit mások mondnak (általában, de nem mindig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!