Rettenetesen félek attól, hogy pszichotikus leszek. Mit tehetnék? Nem merek semmit nézni, olvasni sem emiatt, nehogy rossz hatással legyen rám. Néha olyan mintha nem érzékelném valósnak a világot, de tudom, hogy az csak nagyon kellemetlen.
Lány vagyok, lassan 20 éves leszek.
Hát nem tudom, kicsit elakadtam. Voltam egy terápiás házban, az nem sokat segített ebben, amiket leírtam.
Most visszamentem a volt pszichiáteremhez. Annó még ő állapytotta meg rólam, hogy generalizált szorongásom van. Akkor nem fogadtam el a gyógszert. Most kaptam megint, ezt el fogom kezdeni szedni. Gyűlölök így élni, remélem ez tényleg segít majd valamit.
Kérdeztem a pszichózisos dolgoról, azt mondta, hogy a derealizáció tényleg lehet a pszichózi bevezetője, meg, hogy az MMPI-on is utalhatna rá, csak hogy ez tudatos teszt, inkább egy pacás lenne jó. Kérdezte volt e pszichotikus a családban, mondtam, hogy nem. Azt mondta így mondjuk 5% az esélyem, hogy az lesz. Nem mondom, hogy annyira megnyugtatott ezekkel :D ... de csak reménykedem a gyógyszerben. Amióta itthon vagyok, megint kezd erősödni a derealizációm :/, ill. a szorongásom.
Am nem magam diagnosztizálom, a két diagnózis alapján van generalizált szorongásom, pánikom, kényszergondolataim, derealizációm :P.
ez nem feltétlen pszichózis, nem bántalmaztak kiskorodban vagy ilyesmi?
nekem ilyen dissziciativ dolognak tünik, ami sokszor van sok embernek és nem pszichózis.
Nem, ez az érdekes, hogy annyira rossz multam nincs. Vagyis fizikálisan sosem volt semmi, verbálisan is inkább érzelmi zsarolás, és féltés :/.
Nem, Tündérhegyen :).
Hát azért annyira nem szeretnék életem végéig gyógyszert szedni, és a családom terhére lenni :/
Nem, semmiféle személyiségzavart nem kaptam :D .. furcsáltam is, mert tényleg nagyon sokan kapnak bordert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!