Másfél éve leszokott dohányos vagyok. Megéri ujra elkezdenem?
Figyelt kérdés
4 év dohányzás után már másfél éve abbahagytam. Az elmult pár hónapban nagyon motiválatlan, feszült, mentálisan elég lent voltam. Pár napja ujra elkezdtem cigarettázni, és minden sokkal jobb. Tervezek elmenni pszichologushoz, de miért van ez a jelenség? Szerintetek dohányozzak ebben az esetben vagy ne? Össze vagyok zavarodva.2013. febr. 14. 20:11
1/4 anonim válasza:
Bolond vagy?! Ha egyszer sikerült leszoknod el ne kezd újra!
Ha rendeződnek a gondjaid utána bánni fogod. Bárcsak nekem sikerülne leszokni!
2/4 anonim válasza:
Orvendj neki, hogy le tudtal szokni! Masoknak nem megy ilyen konnyen, vagy ha le is szoknak sokat szenvednek.
En nem mondom, hogy neked nem nehez, de ha egyszer leszoktal orvendj neki, es legy buszke magadra, hogy sikerult!:)
Nem eri meg ujrakezdeni!
3/4 anonim válasza:
A dohányzás a te esetedben egy pótszer és nem megoldás a problémáidra.
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok szakember, de tudomásom szerint másfél év alatt mindenféle függőség megszűnik (sőt, már jóval hamarabb is). Tehát ez a rossz közérzet nem megvonási tünet. Valami más miatt alakulhatott ki, és mással is lehetne orvosolni: változtatások az életmenetben. A dohányzás mint megoldás, szerintem csak a tudatalatti kicsinyes beképzelése, hogy ez hiányzik, ez a megoldás. Nem hinném. Azt mondom, bármi más, csak ne a dohányzás. Meg kell találni az okot, és arra a tényleges megoldást. Egy pszichológus talán segíthet is ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!