Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez pánikroham? Többi lent

Ez pánikroham? Többi lent

Figyelt kérdés

Ma suliban órán elég szarul lettem hirtelen. Elkezdett hevesebben verni a szívem,kapkodtam a levegőt,mégis úgy éreztem,hogy mindjárt megfulladok. Hányingerem volt,remegtem. Nem éreztem magam biztonságban, zavart hogy nem látom mi van a hátam mögött, (legelöl ülök) ki is mentem wc-re,nem tudtam bent maradni.

Alapból depressziós vagyok,és szorongok.

2013. febr. 12. 18:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van benne igazság, amiket írnak a többiek.

Valóban sokan pl:. itt a Gyk-n is, ha végignézitek diagnosztizálnak mindenféle betegséget az emberek.

Nem rosszindulatú válaszok.

Ahogy olvasom a kérdezőt, igen lehet benne azt érezni, hogy egy kicsit "túl fokozza" a problémáit és azt szeretné, hogy mindenki pozitív dolgokat mondjanak, amit kérdez.

Mivel a kérdező, nem írta, hogy a "pánikrohama" dolgozatkor, vizsgánál, vagy épp valaki cikizte,akkor fordul elő.

Sok embernek van ilyen problémája amit ír a suliban, ráadásul, ha elől ül.

A kérdezőnek nem "pánikrohama" van szerintem, hanem nagyon szorong amiatt, hogy legelöl ül.

Már eleve jár pszichológushoz, kérdezze meg őt a problémájáról.

Látom, nagyon szorong, depressziós, személyiségzavara van (ami nem kis dolog),és a többi... de azt lehet érezni, szeretne mellé egy "pánikbetegséget" is.

Most tudom, lefogtok szólni emiatt.

10-es válaszoló: Neked sokkal nagyobb problémád volt, vagy van, mivel látom, egész nap gürcölsz. Az nem önsajnálat!

De a kérdezőnek ennyire sok problémája nincsen.

2013. febr. 23. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!