26 évesen újra rákos letttem, mit tegyek?
Sziasztok, 26 éves férfi vagyok 18 évesen az életem leszebb szakaszában limfómát diagnosztizáltak nálam. 3 évbe telt míg teljesen kikeveredtem belőle mind fizikailag mind lelkileg. Hosszas rosszullét után ma diagnosztizálták a betegség kiújulását. Megkértem az orvosaimat, hogy őszintén beszéljenek az állapotomról és kiderült, hogy bármis lesz a kiterjesztett viszgálatok eredménye, valószínűleg meg fogok halni.
Nagyon nehéz volt hogy így is elveszítettem a fiatalságomat, 22 évesen tudtam leérettségizni, tavaly végeztem el az egyetemi tanulmányaimat. Most januárban kaptam meg életem első munkáját, nagyon boldog voltam. A betegség előtt ismertem meg a páromat, végig kitartott mellettem. Sajnos eléggé belerokkant az egészbe, utólag bánom is hogy tönkretettem egy ilyen értékes, többre hivatott ember életét mint Ő.
Most nem tudom mit tegyek, nem merem megmondani neki a diagnozíst, most hogy lett munkám végre elkezdtünk álmodozni a gyerekvállalásról, saját otthonról. Tönkretenném Őt és ez mégjobban fáj mint a saját elkövetkezendő halálom, az már nem érdekel.
Mit tennétek a helyemben? Sajnos barátaim, ismerőseim nincsenek. Most kezdtem összehaverkodni néhány emberrel az irodából, de őket nem terhelném ezzel, felületes a viszony. Családomból is csak édesanyám él, édesapám agyi trombózisban halt meg néhány hónappal azután hogy beteg lettem. Valószínűleg a betegségem okozta a halálát, előtte teljesen egészséges volt, még megfázva sem volt soha. Egyszerűen belebetegedett abba ami velem történt. Nem szeretném édesanyámat is tönkretenni egy ilyen hírrel. Annyi mindent segített már nekem.
Arra gondoltam, hogy egyszerűen elmennék valahova, mintha eltüntem volna vagy új életet kezdtem volna valahol máshol. Írnék levelet nekik, hogy megismertem egy másik lányt és elköltöztem vele külföldre. Nevetségesen és betegesen hangzik, de így talán nem okozok nekik akkora fájdalmat és abban a tudatban fognak élni hogy bármikor hazamehetek...
Mit gondoltok?
Kedves Kérdező!
Ismeretlenül is nagyon meghatott a történeted.Sírok most is a soraidon...
Kérlek Téged nagyon-nagyon szépen,hogy ne add fel!!!Egyszer már sikerült legyőznöd a limfómát.A csontvelőtranszplantáció is szóba jöhet megoldásként.Voltatok a családdal HLA identitás vizsgálaton??Az idegen donor is szóba jöhet még.
Én tudom testközelből ,azt milyen egy non Hodgkin limfóma.
Az én Drága Férjemnél tavaly október közepén diagnosztizálták és sajnos január 23-án elvesztettem Őt.Kettétört a limfóma egy szép ,boldog családot.43 évesen mennt el,itthagyott egy 5 és egy 2 éves kisgyermeket akik imádták az Apukájukat.Itthagyott engem 37 évesen.Felfoghatatlan...Holnap temetem.
Kérlek, mégegyszer legyen hited és ne add fel!!!Tudom a Férjem a mennyben mennyire fog örülni majd a sikerednek.
Le kell győznie a gonoszt valakinek!!Te légy az!!
Nagyon-nagyon sok kitartást ,erőt kívánok Neked az elkövetkezendőkben.
Nem tudom mit írjak nem szoktam sìrni ( nem azért mert kemény vagyok csak egyszerüen nem ) de könnybe lábadtak a szemeim és a sìrás folytogat.
Szerintem mond el és ha nagyon zavaros a helyzet még mindig leléphetsz.
És csinálj olyan dolgok amit csak szeretnél, egyél, igyál, drogozál.
A canabisröl én is hallotam hogy jó probáld ki ellazít és kitudja milyen jótékony hatása van.
Kb mennyi idöd van?
Élvezd ki minden percét annyi idös vagyok mint te.
Remélem elmondod szereteidnek és ha zavaros a helyzet csak lelépsz.
ha kiújúl akkor is nagy az esély a teljes gyógyulásra, csontvelőátültetéssel pl
rólam 3 éve lemondtak szegeden, az agyi áttétem miatt, a László kórházban meg kikezelték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!