Miért vannak már öt napja rémálmaim? Felkelek, visszaalszok akkor is.
de sok dolog van ami miatt ne érze jól magam...főleg hónapok óta tartó közhelyes hangzik szerelmi bánat...
most is azt álmodtam h üvöltök meg sikitok, kaptam nyugtató inekciót,mert megtudtam hogy összejöt mással az illető...illetve egy másik ismerősömet újrakellett éleszteni, de általában mindig azt álmodom, hogy menekülök, kergetnek.
És sokszor arra kelek fel, hogy zsibog a fejem , fülem, de ezt nem tudom leirni milyen érzés, mert nem a fejem fáj...
lehet nem kellene kólát sem innom, illetve cigaretta:(
Nem hinném,hogy a cola meg a cigaretta lenne a kiváltó ok,bár mindkettő bizonyítottan káros,szóval nem ártana elhagyni.
Te már leírtad rémálmaid okát,szóval azokat magadnak kell rendbe tenned. Ha gondolod,írj naplót,vagy csak simán írd le egy lapra,és tépd szét,semmisítsd meg,stb. Szüntesd meg magadban a gondolatot a volt pároddal kapcsolatban!
Jó,persze fel lehet keresni egy pszichológust,de ezen neked kell változtatni!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!