Mit csináljak a ha minden nap felkelek hajnali 4-kor és nem tudok visszaaludni? Miért van ez?
Figyelt kérdés
már 3 napja nem, tudok elaludni hajnali négy után tv-ni nem tévézhetek mert én ugy nem tudok aludni hogy nem megy a tv és amugy sincs aki kikapcsolja mert amikor elalszok akkor mindig anya kapcsolja ki a tv-t és nem én!!!!!!2011. ápr. 15. 12:26
1/4 anonim válasza:
Anyukám meg 30 éve hajnali 1-2kor kel és nem tud visszaaludni, olvas, rejtvényt fejt és amikor világosodik megy ki dolgozni az üvegházba, meg csinálja amit épp kell a háztartásban. Nálad valószínűleg front vagy valami hasonló miatt lehet, én is fel szoktam kelni sokszor, volt olyan 1-2 hétig, hogy mindig felkeltem hajnali 3kor. Aztán helyrejött. Egyébként a tv-n meg be lehet állítani időzítőt és akkor kikapcsol magától.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen de én még gyerek vagyok.amugy tényleg köszi a válaszodat
2011. ápr. 15. 12:43
3/4 anonim válasza:
Igyál egy pohár meleg tejet, nyisd ki az ablakot, vegyél mély levegőket, és próbálj meg nem rágörcsölni az alvásra, mert az csak nehezíti a folyamatot.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mátr megoldódott a probléma
2011. ápr. 27. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!