Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vagyok olyan fogékon...

Miért nem vagyok olyan fogékony mint régen?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, lassan itt az érettségi. Problémám, mióta gimibe járok, hogy kevésbé vagyok olyan jó tanuló mint régen. OK, hogy általánosban könnyebb volt minden de most már képtelen vagyok leülni és megtanulni valamit mert annyira nem tudok rákoncentrálni. Gimibe évek folyamán egyre rosszabb lettem. Most kb 2,3 az átlagom pár éve meg majdnem ütötte a 4.0-át. Nem tudom, hogy hülyébb lettem e, vagy mi változott, de valamit tennem kéne ellene. Mit javasoltok?
2013. febr. 6. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Több oka lehet.

Lehet, hogy vannak dolgok amik túlságosan lekötik a figyelmedet tanulás helyett és még közben is.

Talán sok időt töltesz olyan más tevékenységekkel, amelyekkel amikor végzel akkor már túl fáradt vagy a tanuláshoz ( fizikálisan is és szellemileg is ).

Itt még nyilván találgathatnék, de szinte kizárt, hogy lövésed se lenne arról, hogy mi változhatott. Az a pár év az nem kevés idő. Valami ötleted csak lehet, hogy ebben az időintervallumban mik történtek és esetleg melyek azok a kiemelkedőbb dolgok, amelyek hatással lehettek rád.

2013. febr. 8. 05:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!