Ez "hangok hallásának" minősül?
15 éves fiú vagyok és napi rendszerességgel hangokat hallok. Már pár hónapja így van, de nem mertem mondani senkinek. Na, szóval azt akarom megtudakolni, hogy miért lehet az, hogy nem úgy történik ez, mint ahogy először elképzeltem(mikor még nem volt ilyen tapasztalatom)
Azt hittem, hogy rendes beszélnek hozzám, stb. de inkább olyan, hogy biztos vagyok benne, hogy nem valóságos(nem mondom, hogy ki beszél hozzám)de valahogy nem normális.
Biztosan nem a gondolat, mert olyan, hogy egyszer elkezdődik(ezt nem tudom befolyásolni) de mikor elkezdődött akkor mondjuk gondolok valamire(mittomén' a palacsinta receptje) és akkor valaki elkezdi mondani a palacsinta receptjét, de egy bizonyos pont után nem tudom irányítani(pl. beleüvölt, hogy kell bele libazsír is)
Ez mennyire normális(gyakran úgy érzem, hogy csak egy "rakoncátlan gondolat" az egész)? Köszi a segítséget.
Nekem felvidítottad az estémet :D :D - kell bele libazsír, ez jó :)
Szerintem túlzásba viszed a gondolkodást, inkább kösd le magad valamivel, hogy ne pörögjön túl az agyad. Ha túl sok szabadidőd van, találj ki egy hobbit, amiben örömödet leled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!