Ez tériszonynak minősül? Vvan egy pár fóbiám sajnos,köztük olyan is,hogy nem merek sötét helyen magam lenni,néha még ketten sem ahol nincsenek emberek és autók sem járnak ami megvilágithatná.Ez tériszony?
Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 19:29
2/7 anonim válasza:
Az éjszakától, sötétségtől való félelmet acluophobiának, nyctophobiának nevezik.
A tériszony az, amikor magas helyeken való tartózkodástól fél valaki.
3/7 anonim válasza:
Nem, a tériszony fogalmába az üres tereken való áthaladástól való félelem is beletartozik, olvass utána!
4/7 anonim válasza:
Jahh, az előzőt a 2. válaszolónak írtam...nem a kérdezőnek.
5/7 A kérdező kommentje:
értem :)
igen rájöttem ,h. a tériszony az magasság is,de előre úgy tudtam meg,h. az sötétségben való félelem
2008. dec. 19. 20:23
6/7 A kérdező kommentje:
és köszönöm
2008. dec. 19. 20:23
7/7 A kérdező kommentje:
miôrt lett szinte mindenki lepontozva? menjetek már valahova,ezt nem a válaszolóknak irtam.Akinek gőze sincs,hogy mit jelent,ne pontozzon.Igazuk van,én senkit sem pontoztam le
2008. dec. 20. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!