Beszedjem az antidepresszánst?
" ha két-három nap után nem javul a helyzet, menj vissza ha tudsz és kérj más gyógyszert. "
Jót írt, aki ilyent írt, csak abban téved, hogy ez csodaszer. Ugyanis nagyon jónak számít, ha két hét alatt egyáltalán érezhető változást fog okozni. A fosáson, és a rosszulléteken kívül. Ugyanis az a természetes hatás. A pozitív hatás a mellékhatások megszűnése után szokott kezdődni, ez általában a harmadik hét. De van, akinél a harmadik hónap. Szal ez nem egy versenyfutás...
Jajj de hülye vagyok. Tényleg nem napra, hanem hétre gondoltam. Elnézést fáradt voltam. Szóval igen, ha két-három hét múlva nincs pozitív hatás, akkor kell visszamenni.
Ez alatt a két-három hét alatt lehet, hogy a mellékhatások fognak dominálni, de nem szabad abbahagyni a készítmény szedését. Nekem konkrétan az SSRI szedése elején két mellékhatás, a bágyultság és egyensúlyzavar volt. Nem éreztem hányingert, sem étvágyzavart.
"Az sztk-s pszichológust az sztk s pszichiáter szokta felírni, meghatározott alkalomra, a gyógyszerek mellé. "
Írtam, hogy külföldön élek. Nincs sztk, egyetemi orvos van.
Impotens nem szeretnék idő előtt lenni, ha egy mód van rá...
Ne légy már ilyen komolytalan. :) Attól mert egy gyógyszert beszedsz, még feláll a farkad. Nem impotenciát okoz, hanem csökkenti a nemi vágyat. A farkad attól még fel fog állni.
Ezért innentől már nem tudlak komolyan venni. Úgyhogy még igyál is rá még pár felest, úgy jobb lesz. :)
Kedves kérdező!
Ne szedd be! A sok hülye orvos meg dugja föl magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!