A derealizáció és deperszonalizáció érzését nektek mi váltja ki?
Te jó Isten! Ezt a kérdést ebben a formában már vagy harmincszor írta ki valaki. Mi ez most? Egy teszt?
( az igazság az, hogy szégyellem, de még mindig nem tudom a választ)
Hát én ott tartok jelenleg, hogy szerintem a szorongásom csapódik el ilyen formában. NAgyon gyötrő tud lenni, és mindig tud újat mutatni :D. Az egyikbe épp beleszokon, és jön egy másfajta éelet érzés. Ma pl nem aludtam éjszaka, haza jövet nem akartam szitnén, mert már késő volt, de annyira előjött, hogy azt hittem megőrülök ... tényleg olyan volt, mintha elszakadtam volna midnentől :P, sőt elaludni is csak nehezen bírtam ... majd aludtam 1 órát, és kibirható állapotba kerültem :P.
Neked milyen formában jelentkezik? Tudnál néhány példát hozni? Tudom, hogy nem egy könnyen megfogható dolog, de mégis :). Aúgy ez öndiagnózis, vagy szakember mondta neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!