Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy 0,25-ös XANAX, mennyire...

Egy 0,25-ös XANAX, mennyire álmosít?

Figyelt kérdés
és mondjuk,ha a felét veszem be az használ valamit?

2013. jan. 21. 08:43
 1/8 Mi közöd Tőle ***** válasza:
0%
Ne vedd be...
2013. jan. 21. 09:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Eléggé. Én 0.25-öset szedtem este. És nagyon jól aludtam tőle. Először nappal is szednem kellett de nagyon álmosított, nem tudtam koncentrálni.
2013. jan. 21. 09:18
 3/8 A kérdező kommentje:

és csak álmos leszel tőle, vagy le is nyugodsz? mert ugye elvileg nyugatót...

azért gondolkodom,hogy beveszem,mert emetofóbiás(hányás fóbiás) vagyok és ma ott aludtam egy barátnőmnél,aki reggel hányt (azt állítja nem vírustól) de én rettegek,hisz inkább eltöröm a lábam,minthogy hányjak...

szóval csak le szeretnék nyugodni...

2013. jan. 21. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:

1*0,25-től nagy eséllyel! nem fogsz elaludni/különösebben elálmosodni, viszont a kívánt hatást (azaz, hogy megnyugtat) elérheted vele :)

De azért csak óvatosan, és semmiképp SE rendszeresen!

2013. jan. 21. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
A 0,25-ös fele elég lesz a megnyugváshoz! Ha nem vagy hozzászokva, akkor az egész el fog altatni.
2013. jan. 21. 14:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Én személy szerint a xanaxtól inkább kissé tompának érzem magam, mint álmosnak. Mintha valami függöny elválasztana a külvilágtól. (Talán a nyugalom elérése érdekében ez nem véletlen.) Én is csak hébe-hóba szedem, mikor szükség van rá (akkor 0,5-öst), és nem érzek olyan borzasztó mellékhatást, és rá sem kívánok szokni. Szóval, ha baj van egy 0,25-ös xanaxtól ne tarts.

(Egyébként én is szenvedtem emetofóbiától, így tökéletesen átérzem a helyzeted.)

2013. jan. 21. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
11%
Én 0,5 öst szedek és nemvagyok álmos egyáltalán én láb és derékfájásra szedem
2013. febr. 9. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez ugye valami vicc volt? Mert h nem, én legközelebb vizet fogok inni fogfájásra :DDD
2013. jún. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!