Egy 0,25-ös XANAX, mennyire álmosít?
és csak álmos leszel tőle, vagy le is nyugodsz? mert ugye elvileg nyugatót...
azért gondolkodom,hogy beveszem,mert emetofóbiás(hányás fóbiás) vagyok és ma ott aludtam egy barátnőmnél,aki reggel hányt (azt állítja nem vírustól) de én rettegek,hisz inkább eltöröm a lábam,minthogy hányjak...
szóval csak le szeretnék nyugodni...
1*0,25-től nagy eséllyel! nem fogsz elaludni/különösebben elálmosodni, viszont a kívánt hatást (azaz, hogy megnyugtat) elérheted vele :)
De azért csak óvatosan, és semmiképp SE rendszeresen!
Én személy szerint a xanaxtól inkább kissé tompának érzem magam, mint álmosnak. Mintha valami függöny elválasztana a külvilágtól. (Talán a nyugalom elérése érdekében ez nem véletlen.) Én is csak hébe-hóba szedem, mikor szükség van rá (akkor 0,5-öst), és nem érzek olyan borzasztó mellékhatást, és rá sem kívánok szokni. Szóval, ha baj van egy 0,25-ös xanaxtól ne tarts.
(Egyébként én is szenvedtem emetofóbiától, így tökéletesen átérzem a helyzeted.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!