Milyen vény nélküli nyugtató van, ami nem álmosít el?
ilyen teák hogy citromfű , orbáncfű vagy valeriana drazsé
de nagyon gyengék ,nekem nem ér semmit ami vény nélküli sajnos , de talán neked valamelyik beválik
Nem a nyugtató szedése a megoldás hanem a konfliktus kezelése.
Sok olyan emberrel fogsz találkozni akivel lesznek gondjaid.
Megbeszéled az illetővel a problémád.
Vagy levegőnek nézed.
Ha a tanárod akkor kérd a szüleid segítségét.
Vagy kezdj el tanulni az óráira
Egyébként van stressz oldó tea keverék .
Magamból kiindulva, szerintem nyilvánvaló, hogy megpróbáltam rendezni a problémát megbeszéléssel, ettől csak rosszabb lett. A levegőnek nézés egyelőre nem megy.
Nem vagyok az a típus, aki minden szir-szar problémára azonnal nyugtatót akar szedni, de jelen helyzetben szükségem van ilyen típusú segítségre, amíg elmúlik, vagy legalább enyhül valamit az a fájdalom, amit érzek, valahányszor rá nézek az illetőre. Nem szeretném leírni a sztorit, de el lehet hinni, hogy okkal vagyok ennyire zaklatott a közelében. Amúgy én azért általában eléggé kiegyensúlyozott vagyok, elég durva dolognak kell ahhoz történnie, hogy ez ne így legyen.
Köszi. Lehet, hogy akkor a háziorvostól kérem, hogy írjon fel valami olyat, ami nem túl erős, de azért hatásos, és nem leszek tőle zombi.
Nincs túl nagy tapasztalatom a nyugtatókkal, még régen szedtem be párszor Xanaxot, amúgy soha semmit, csak attól nagyon lejöttem az életről, és félek tőle, hogy a többi is ilyen.
Hova, Valeriana, Sedogelat, Sedacu forte
Ez mind gyógynövény alapanyagú nem szintetikus nyugtató.
Kinek a pap, kinek a papné. Tapasztald ki neked melyiknek van a legjobb hatása rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!