A diszlexiásnak tényleg csak szóbeliznie kell az érettségin? Vagy, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Voltam egy pályaorientációs tanácsadáson és ott azt mondták, hogy jó lenne, ha szakemberhez fordulnék, de felesleges köröket nem szeretnék futni. Úgy értem valóban jobb lenne számomra, ha két tételt kéne húznom, mert nagyon nehezen fogom fel a kérdéseket az irásbeliken. Majdnem megbuktam töriből mert nem feleltet minket a tanár, hanem csak irat.2013. jan. 19. 00:34
1/6 anonim válasza:
Ha diszlexiás papírt akarsz azt már általánosba elkellett volna kezdeni egyébként nem csak szóbeliznie kell csak a helyesírásáért nem vonnak le oontot
3/6 A kérdező kommentje:
És itt most nem arról van szó, hogy nem tanulok, mert kétszer annyi időt szánok a tanulásra, mint a 4-5-ös osztálytársam. De amikor kikapom a kettes dolgozatom amit tényleg 100%-ra tudtam csak félreértem a kérdést vagy russzul fogalmazom meg olyankor legszívesebben feladnám. De ha felelek akkor meg megvan a 4-5 jegy.
2013. jan. 19. 00:44
4/6 A kérdező kommentje:
A diszlexia nem diszgráfia, csak általában vele együtt jár.
2013. jan. 19. 00:45
5/6 A kérdező kommentje:
Valóban általánosban kellett volna, de a tanárom vagy nem vette észre vagy nem érdekelte, anyám pedig nem tudta, hogy az a bajom vagy ha igen akkor egy ilyet a szülő nehezen ismer be.
2013. jan. 19. 01:49
6/6 anonim válasza:
Fordulj logopédushoz, az a papír még hasznodra lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!