Csapólégy kérdése:
Mi az elsô gondolata egy szülônek ha a gyereke öngyilkos lett?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 10:51
1/13 anonim válasza:
Hogy elrontotta és oda kellet volna figyelnie rá jobban.
Ilyenkor jönnek azok a gondolatok, hogy "tényleg, ekkor már fura volt..." csak szart bele az egészbe, majd örök önsajnálatba verődve minden évben a temetőben sajnálkozik. Persze későn.
3/13 anonim válasza:
Szerencsére nem történt még ilyen a családban (ne is történjen), de valószínűleg arra gondol először a szülő, hogy ő rontott el valamit, valamit nem vett észre, jobban kellett volna figyelni, az ő hibája...
5/13 anonim válasza:
Mindenkinél más. A gyász különböző szakaszaiban máshogy látja az ilyen helyzetet bár valószinüleg egy hatalmas bűntudat marad utánna..
6/13 spartai84 válasza:
"Egy éhes szájjal kevesebb..."
7/13 anonim válasza:
"Még pár nap, és én magam nyírom ki..."
8/13 anonim válasza:
Nem vagyok biztos benne, hogy mindenki rögtön arra gondolna, hogy ő volt a hibás. Akár olyan is lehet, hogy a gyereket hibáztatja (sokan hibáztatják az elhunyt személyt tudat alatt, hogy miért 'hagyta el őt'). Lehet azon gondolkozna, hogy miért nem jelezte a gyerek, hogy baj van.
9/13 anonim válasza:
Szerintem el gondolkozik,hogy miért is tette
10/13 anonim válasza:
Az első gondolata szerintem egy nagy kérdés a MIÉRT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!