Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen következményei lehetnek?

Milyen következményei lehetnek?

Figyelt kérdés

0.25-ös frontint szedek. Éjszakás voltam, reggel bevettem 2 db-ot, így 3 órát tudtam aludni.

Mikor felkeltem jól összevesztem a férjemmel és megittam 1 üveg pezsgőt 2 db frontinnal.

Aludtam megint 2 órát.

Még van 1 üveg borom és hogy aludni tudjak még kellene legalább 2 db gyógyszer.

Tudom, ez nem halálos adag és nem is akarok meghalni, csak aludni akarok.

Lehet ennek következménye?

2013. jan. 7. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egy válás. Nekem például nem tetszene, ha a feleségem nyugtató+alkohol kombóval lazítana.
2013. jan. 7. 19:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Talán az lenne a legjobb.

Egyedül vagyok itthon, a férjem elment éjszakára dolgozni, a fiam mire hazaér én már aludni fogok, nem fog észrevenni semmit.

Hónapok óta szedek nyugtatókat, a férjem tudja, hisz ő iratja fel a többi gyógyszerrel együtt, de nem érdekli. Még soha észre sem vette, ha 1-2 db-ot bevettem.

2013. jan. 7. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Választanod kellene a gyógyszer, vagy az alkohol között. Nem lesz jó vége együtt!
2013. jan. 8. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!