Milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
0.25-ös frontint szedek. Éjszakás voltam, reggel bevettem 2 db-ot, így 3 órát tudtam aludni.
Mikor felkeltem jól összevesztem a férjemmel és megittam 1 üveg pezsgőt 2 db frontinnal.
Aludtam megint 2 órát.
Még van 1 üveg borom és hogy aludni tudjak még kellene legalább 2 db gyógyszer.
Tudom, ez nem halálos adag és nem is akarok meghalni, csak aludni akarok.
Lehet ennek következménye?
2013. jan. 7. 19:34
1/3 anonim válasza:
Egy válás. Nekem például nem tetszene, ha a feleségem nyugtató+alkohol kombóval lazítana.
2/3 A kérdező kommentje:
Talán az lenne a legjobb.
Egyedül vagyok itthon, a férjem elment éjszakára dolgozni, a fiam mire hazaér én már aludni fogok, nem fog észrevenni semmit.
Hónapok óta szedek nyugtatókat, a férjem tudja, hisz ő iratja fel a többi gyógyszerrel együtt, de nem érdekli. Még soha észre sem vette, ha 1-2 db-ot bevettem.
2013. jan. 7. 19:44
3/3 anonim válasza:
Választanod kellene a gyógyszer, vagy az alkohol között. Nem lesz jó vége együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!