Mi az a betegség és mit lehet tudni róla?
A tünetek: Egész nap ül egy helyben, nem kapcsol be tévét, netet, nem eszik és iszik, mert az üldözési mánia rátört hogy meg akarják mérgezni, és a gyógyszert sem veszi be ugyanezért.
Valószínűleg egy hang dumál neki, magában beszélget, nevetgél, énekelget, aztán egyszercsak felkapja magát, csinosan kiöltözik és elmegy valahova.
Évekig tünetmentes tud lenni, én 11 éve ismerem és ez azóta most jött ki rajta először, egyébként ez neki a negyedik ilyen (az ötvenes éveinek a közepén jár).
Köszönöm a segítségeteket
Az előző három alkalommal mindig kórház lett a vége, meg már most is voltak vele az orvosnál. Csak a szűk család nem nagyon akar beszélni erről, mintha ez nem lenne, ha nem beszélnek róla. :-(
Én viszont szeretnék a végére járni (nagyszülőről van szó) mert például rá lehet-e bízni az unokákat akkor amikor tünetmentes.
5-ösnek: Igen, nekem is ez a gondom, mi van ha mégis egyszercsak váratlanul bekattan.
6-osnak: Igen, róla van szó.
(Azóta már kórházi ápolás alatt van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!