Pánikbetegség Tanácsokat szeretnék mivel enyhíthetném a rohamokat?
Én is pánikbeteg voltam és nem nagyon volt olyan gyógyszer, homeopátiás cucc vagy kezelés (autogén tréning, pszichológus, pszichiáter, meditáció, kineziológia, belső utazás és még jó pár dolog) ami igazán segített volna. Végül a kvantumgyógyítás 4 kezelés után helyretett és a gyógyszereket is egy nap alatt letettem mindenféle elvonási tünet nélkül.
Ha még nem láttad, akkor nézd meg az Élő Mátrix című filmet, fent van a Youtube-on, engem ezzel kezeltek, talán neked is segíthet.
Javasolnám neked, hogy sajátíts el meditációs technikákat, hogy nyugodt tudjál maradni feszült helyzetekben is.
Van ingyenes is, ilyen a jogameditacio.hu, amit nagyon jó szívvel merek ajánlani :)
Az Agykontroll is jó, mert szintén segít az ellazulásban. Próbálj keresni hasonló embereket, hogy megoszthassátok egymással a tapasztalataitokat (erre jó a facebook is, akár névtelenül, elég, ha indítasz egy oldalt és oda posztolgatsz, vagy nyitsz egy blogot a blog.hu-n. Nem kell, hogy tudják, Te vagy! Szerintem ez segíthetne.
Azonkívül keress olyan hobbikat, elfoglaltságot, amit szeretsz csinálni és amiben magabiztos vagy. Az élet minél több területén leszel magabiztos, annál gyorsabban elfelejtheted ezt az időszakot. Az a lényeg, hogy ne légy magányos és ne zárkózz be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!