Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az elmebaj megnyilvánulása lehet?

Az elmebaj megnyilvánulása lehet?

Figyelt kérdés

Kezdődött mindez óvodában. Már akkoe feltűnt MAGAMNAK az hogy másvagyok mint a többiek,sőt esetleg TÖBB. Már akkor észrevettem ha valaki hazudott, amég a többiek aludtak én órákat töltöttem azzal,hogy magamban elemezgettem akár egy pillanatképet valaki arcáról. Ha valamibe belekezdtem,volt az bármi a legjobbak közé tartoztam. Aztán kis iskolás éveimben, annyi időt töltöttem azzal,hogy magammal'magamban társalogtam,olvastam,néztem tvt,akár idegen nyelveken,hogy rájöttem,hogy az agyam is másképpen működik.Láttam magam körül a gyerekeket akiknek gondot jelentett a tanulás,tanultak. rájöttem,hogy a buksim hangot,és képet rögzít. Aztán nem mutattam ki,de magamban mindigis feljebb éreztem magam a többieknél.

aztán az egész csak fokozódott azzal,hogy egyre több lett a tudás,legtöbb ismert nyelvet 16 éves koromra annyira megtanultam a semmiből(angolt,és németet tanultam rendes keretek közt)hogy leírva minden szöveget megértettem...mintha az agyam,másokénál ezerszer gyorsabban működne megintcsak valami felsőbbrendűséget éreztem,mégjobban.itt már kezdtem becsavarodni,amikor esténként komplett napokat játszottam végig,matematikailag írtam fel magamban mindent,ha egy szót halottam,magamban abc sorrendbe raktam a betűit 1 másodperc alatt...teljesen magamba fordultam,méltán hiheti mindenki azt,hogy vaszag lencsés kocka gyerek vagyok de nem. helyes,izmos,motorozok..ja hoppá...akárhányszor elestem..nemlett semmi bajom..mintha tudnám hogykell esni..ez ösztönzött aztán arra,hogy kiugráltam az emeletekről...opp...test,ja...nem képes fázni,egyszersem voltam beteg,max párszor felfáztam...semmi sérülés...igen,ezis őrült dolgokra ösztönöz...kedvencem,hogy alig érzem a fájdalmat,bár csikis a lábam nagyon...

meg stb,kezdem azthinni megőrülök...minden pislogásom,lépésem mozdulatomat előre,a szituációnak megfelelően tervezem meg,nincs semmi motoros mozgásom..

és lassan téll begolyózok..jaés..átlátok minden emberen,a legkisebb jelből is

2012. dec. 26. 00:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

szia!

azz ításodból az erősen egoista, narcisztikus személyiség ismerhető fel.

(én is ilyen vagyok)

:D

16F

2012. dec. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!