Sokat vettem be frontinból?
Figyelt kérdés
Hajnali hatkor bevettem 7 db 0,5-ös frontint. este 6-kor már fel is keltem, de még kómás vagyok. Ennyitől lehet még
valmi bajom? Már megbántam =(
2012. dec. 23. 17:48
1/5 anonim válasza:
A Frontinnak nincs veszélyes dózisa, hallottam már olyanról, aki sokkal többet vett be Xanaxból (ugyanaz a hatóanyag) és nem lett baja. Jó darabig kába leszel, de majd elmúlik. Alkoholt ne igyál addig.
2/5 anonim válasza:
ez olyan mint amikor a 14 éves kislány 2db aszpirinnel akar öngyilkos lenni
3/5 anonim válasza:
Most megúsztad, de ilyennel ne kisérletezz! Lehet bajod, főleg ha nem vagy hozzászokva a nyugtatóhoz. Jó hogy nem állt le a szíved.
4/5 anonim válasza:
Rám úgy hatott egy marék frontin, hogy fogalmam sem volt, egész nap merre jártam... szóval ebből a szempontból nagyon veszélyes. az egész nap szinte kiesett, csak emlékfoltok vannak meg.
De egyébként ne legyetek hülyék, emberek... attól mert csak nyugtatók nagyon veszélyesek... központi idegrendszert befolyásoló gyógyszerek, vény nélkül nem kapható és ez NEM VÉLETLEN!
5/5 anonim válasza:
a betegtájékoztatóban benne van, hogy bekómálhatsz. aki nincs hozzászokva a nagyobb dózisokhoz, az ne hősködjön, mert erre is könnyen rá lehet cseszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!