Sok nyugtató okozhat bajt? (Olvasd el lent! )
Figyelt kérdés
Szeretném kipihenni magam (mert nagyon szorongok mostanában), ezért arra gondoltam beveszek egyszerre több nyugtatót. (Depresszióra szedek antidepresszánst (3x1-et) és Rivotrilt amitől este jobban alszom.) Ha nem egy hanem pl. három db 0.5-ös Rivotrilt vennék be attól sikerülne átaludnom a nap nagy részét vagy inkább csak ártana? Mennyi az a mennyiség ami nem okoz bajt? Én csak aludni szeretnék, nem meghalni. /45kg-os lány vagyok, ha ez az info számít.../
köszi a segítséget
2012. dec. 22. 10:02
11/14 A kérdező kommentje:
kösz a lehülyézést, nincs ingyenes pszichológus, próbáltam.
2012. dec. 23. 17:14
12/14 anonim válasza:
nem terád értettem a hülyét :) hanem azt mondtam, hogy az hülyeség amit az orvosod mondott. Legrosszabb esetben azt mondtam volna, hogy az orvos hülye, hogy ilyet mondott. Nem mindegy! Nem szoktam másokat lehülyézni, főleg nem karácsonykor :)
13/14 anonim válasza:
Én javasoltam a citromfű teát. Egyébként igaza van az előttem válaszolónak. Én budapesti vagyok és itt a kerületben van ingyen pszichológus. Jártam is hozzá és nagyon hasznos volt. Megpróbálhatod a B MAX nevű vitaminkészítményt is. Nekem ez is sokat segített.
14/14 A kérdező kommentje:
:) oké, semmi baj.
Megpróbálommásképp lenyugtatni magam, de már sokkal jobban érzem egyébként magam, inkább csinálok valami kreatív dolgt, pl a rajzolás nagyon sokat segít ilyen "krízishelyzetekben"...és nem gondolok az ünnepre.
2012. dec. 24. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!