Sok nyugtató okozhat bajt? (Olvasd el lent! )
Szeretném kipihenni magam (mert nagyon szorongok mostanában), ezért arra gondoltam beveszek egyszerre több nyugtatót. (Depresszióra szedek antidepresszánst (3x1-et) és Rivotrilt amitől este jobban alszom.) Ha nem egy hanem pl. három db 0.5-ös Rivotrilt vennék be attól sikerülne átaludnom a nap nagy részét vagy inkább csak ártana? Mennyi az a mennyiség ami nem okoz bajt? Én csak aludni szeretnék, nem meghalni. /45kg-os lány vagyok, ha ez az info számít.../
köszi a segítséget
Ezt az orvosoddal kellene megbeszélned, ő ebben a szakértő.
Itt senki sem tudja megmondani, hogy neked mennyi a veszélyes dózis. De gondolom nem véletlen, hogy ezt az adagot javasolta a doki.
Ha lánynak nevezed magad, gondolom még elég fiatal vagy, nem biztos, hogy a gyógyszerdózis emelésén kellene gondolkodnod.
Bár nem tudom mi a problémád, és remélem hamarosan jobb szelek fújnak majd, de ha átalszod a nap nagy részét az biztosan nem fogja megoldani.
Nekem is volt nehezebb időszakom, kinek ne lenne, de én a sporthoz és a tai chi-hoz fordultam. Nem kellett nyugtató.
Konkrétan a kérdésre: igen okozhat bajt ! Olvasd el a mellékhatások listáját, hozzászokhatsz, sőt valamilyen szintű függőség is jelentkezhet. Nem azt mondom, hogy narkós leszel, de van ismerősöm, aki nem tud meglenni a nyugtatója nélkül.
A legjobbakat kívánom Neked.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Nem akarok hülyeséget csinálni csak kikészültem, hogy mindenki karácsonyozni fog én meg egyedül leszek, a családom le se sz.ar.
Az orvosommal csak annyi a kapcsolatom, hogy felírja a havi gyógyszeradagomat(azt mondja, a TB a pszichoterápiát nem támogatja, szal oldjam meg magam a problémáim. Fizetős jó pszichiáterre nincs pénzem). Nem tudnám most megkérdezni tőle, eleve most a hülye ünnepek miatt csak 2 hónap múlva mehetek megint felíratni a gyógyszereket.
Köszönöm a válaszokat.
Megkérdeztem és a doktornő mondta, hogy nem támogatja a TB. FElnőtt korú vagyok nem gyerek sajnos. Nálam ha beveszek kettőt akkor csak annyia hatása, hogy egész másnap nyomott vagyok. Nem tudom mi legyen majd még meglátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!