Mit tegyek ha le akarok szokni a THC-ról? Hogyan mondjak nemet?
Kedves Marijuana Anonymous közösség!
Már több éve szivok füvet, heti rendszerességgel. Sok szempontból szeretem, nem tartom egészségtelennek. Amit nem szeretek benne (legalábbis jelenleg), hogy nagyon ellustulok tőle. Volt, hogy naponta szivtam, most már csak akkor, ha barátaimhoz megyek. Egy pár hete szedek egy növényi táplálékkiegészitőt is, és annak hatása alatt mintha sokkal könnyebben tudnék beszivni. Ezt nem feltétlenül szeretem, igy úgy döntöttem, hogy leszokok, vagyis elutasitom egy ideig a f üvet. Ez persze nem lesz egyszerű, mert olyan barátaim vannak, ha egyszer nemet mondok egy jointra, addig nyaggattnak, amig bele nem szivok, és ezt minden körben. :)
Meg azt sem tudom, hogy nem lesz-e kellemetlen, hogy mindenki 'rottyon', én meg nem. Pedig 'tisztán' és beszivva is csendes tipus vagyok, esténként már nem szoktam pörögni, és magamtól is tudok dögleni az xbox előtt, vagy szeretni egy zenét, nem kell hozzá a fű.
Hogyan mondjak nemet?
Köszönöm,
K
F/27
kedves Takumi,
nem tudom NEKED mennyi közöd van a fűhöz, de én egyet tudok érteni a többi válaszolóval. nem kell védeni a marihuánát, én is szeretem, de sajnos vannak árnyoldalai is. nyilván végső soron az akaraterőn fog múlni, csak nem mindegy, hogy milyen pozícióból indulsz.
(most őszintén, ha te elszívsz egy jointot, mit csinálsz? nem állsz neki lenyírni a füvet, vagy eltolni a havat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!