Egy loser senki vagyok. Mit tegyek?
Úgy érzem mélyponton az életem. Nincsenek barátaim. Nincs munkám. Csóró vagyok. Nem vagyok jó semmiben. Nem nézek ki valami jól (pattanásos/foltos arcbőr már több mint 1 éve és nem tudok vele mit csinálni). Szégyellem magam mások előtt, hogy ilyen vagyok és így eléggé elszigetelődtem... Nincs önbizalmam és azt hiszem kisebbségi komplexusom is van.
Elég siralmas...
21/F
#1:
Igen, a bűntudatkeltéstől biztosan jobban fogja most magát érezni.
Kérdező:
Költözz külföldre, vállalj ott munkát, ne maradj itt ebben az országban. Szerintem rád is rád férne egy levegőváltozás.
Úgy tűnik, nincs sok veszteni valód, próbáld ki amit leírok.
Érzel magadban némi színész ambíciót? Ha nem, az sem baj, próbáld el otthon tükör előtt hogy eljátszod azt hogy van önbizalmad.
Fejet fel, mellet ki, hasat be és színészkedj.
Ha már megy, próbáld meg emberek között.
Menni fog, az emberek elhiszik és ezáltal egy idő után te is elhiszed. Nekem működik.
4-esnél a pont! :)
Ez nálam is működött.
Engem olyan 17 évesen ért el ez az állapot, és azt csináltam, amit a 4-es válaszoló írt. Eljátszottam, hogy olyan vagyok, amilyen lenni akarok, és egy idő után azzá is váltam.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!