Mennyire ártalmas, elítélendő, ha karcolom magamat a csuklómon?
Ártalmas, mert ugyanúgy önrombolás. Nem maga a vágás a rossz, meg a sebek, hanem ami odáig visz hogy ezt tedd.
Ez nem elitélendő, hanem kezelendő. Azért sem szoktak valakit elitélni mert cukorbeteg vagy szemüveges. Kezelni kell, hogy ne legyen súlyosabb, mert ha nem kezeled, akkor csak rosszabb lesz.
Nem feltétlen tudsz magadtól megoldást találni rá, lehet hogy orvosi segtíség lesz szükséges. Valamit viszont tenned kell.
Az hogy karcolod vagy vágod magad egyenértékű.
Én egy pillanatig sem ítélem el,ha valaki ilyet csinált. Viszont az aki nem keres más megoldást, nem is az, hogy elítélem, hanem inkább nem értem, mert biztos vagyok benne, hogy Te is tudod, hogy ez egy kóros reakció.
Pszichológushoz kellene fordulnod, pláne hogy azt írtad, hogy most újra kezdted.Ezek szerint van olyan probléma,olyan helyzet, amit egyedül nem tudsz megoldani,
mert különben nem ezt csinálnád. Kérj segítséget szakembertől.
Azt pedig miért gondolod, hogy el is hiszi mindenki, hogy Te csak kivakartad?
Ezt egy pszihológussal kellene megbeszélned
aki szépen fel világosít arrol hogy vér
mérgezés / fertőzés
elfertőződés üszkösödés végtag vesztés AIDS
stb...
és ha valameik be is jönne akkor te fogsz
sírni gondold át megéri-e az hogy egy
karcolás = -1 végtag
Nem tudhatod előre mikor ölöd meg magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!