Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szemrángás, magas pulzus?

Szemrángás, magas pulzus?

Figyelt kérdés
1 évvel ezelőtt veleszületett pitvarsövény hiány miatt műtötték a szivemet. Azóta volt 3 kontrollom (legutóbbi 2 hónapja), állítólag minden rendben van. Az átlag pulzusom 60-80 között van, vérnyomásom 110/65 és 125/80 között változik. Viszont néha minden előjel nélkül, nyugalmi állapotban felmegy a pulzusom 100-ra és szédelgek fél órán át, utána jó lesz. A laborom jó, az orvos szerint pánikroham. Sokszor van, hogy csak úgy elkezd remegni a szemem és a szám. Félek, hogy meghalok vagy visszakerülök a kórházba. Mit tudtok tanácsolni? A pszichológus nem mond semmit csak felírt 3 gyógyszert, de egész nap csak alszok tőle, zombi vagyok. Mit tegyek?

2012. dec. 13. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
gyógyszer mellett is felmegy a pulzusod hirtelen?
2012. dec. 13. 18:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a tünet nem a szívedtől van, hanem a pánikbetegségedtől. Ha ez utóbbit sikerül legyőznöd, akkor meg fog szünni a magas pulzus és a szédülés is. Ha a szíveddel volt már problémád, akkor elég nagy luxus pánikbetegnek lenni. Nekem ezt orvos mondta, mert az én szívem sem teljesen jó, és pánikbeteg is voltam. Ráadásul nekem a gyógyszerekre és az antidepire is elég rosszul reagált a szívem. Nagy akaraterővel, helyes légzés gyakorlásával, relaxációval, és nagy adag életösztönnel le lehet győzni!
2012. dec. 14. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Most nem szedek gyógyszert, mert csak árt.

2. Köszi, igazad lehet, csak egyedül rohadt nehéz ezt túlvészelni, az orvosok meg sz*rt se érnek, csak fizessen az ember.

2012. dec. 15. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert ha emlékszel, hogy jelentkezett e míg szedted, abból megbizonyosodhatnál, hogy tényleg csak pánikroham. Ha a pszichés gyógyszerszerektől elmúlik, akkor nyilván nem szervi gond.

És ha már bíznál benne, hogy nem szervi akkor lehet attól meg is nyugodnál kicsit. Mert akkor nem lenne okod attól félni, hogy belehalsz.

A másik lehetőség, hogy nyugodj bele, hogy bármikor meghallhatsz. És ez tulajdonképpen mindenkire igaz. Van akit már pici gyerekként eltrafál valami. És ez a dolgok rendje. Meghalunk mind. És ha ez így van nem olyan nagy különbség, hogy mikor. Bármelyik pillanat ugyanolyan jó erre. Ha valakinek kevesebb adatik attól még élhet addig boldogan. Magától a haláltól van értelme tartani, de attól, hogy hátha most, attól nem nagyon. (persze könnyen mondom, nem élem át azt amit te, de hideg fejjel ez így van)

2012. dec. 15. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
21:43-as vagyok. Gyógynövényekben nem hiszel? Nagyon jó szerek vannak! Nekem a Varga féle Cardianax nevű gomba és a Neuranax nevű sokat segített és segít is. A citromfű teát napi 3-5 csészével igyál meg, ez segít neked legyőzni a félelmeidet. A szemrángásra magne B6 vitamin jó. Esetleg szedhetsz B komplexet is rá, ezektől el fog múlni. Bánó féle fokhagyma galagonya fagyöngy kapszulát a kórházi kardiológus főorvos javasolta. Ha nem tudod megvenni ezeket, akkor a galagonya virágos hajtásvég teát igyad. Egyébként a vérnyomásod szuper, mármint ha nem húzod fel magad. Rendbe fogsz jönni, de tenni is kell érte!
2012. dec. 16. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!