Böjti fruzsina kérdése:
Mit tegyek? Miért alakulhatott ez ki ez a hirtelen magas pulzus?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, egyik este a szobámba beszélgettem barátnőimmel és hirtelen nagyon furcsa érzés fogott el. Éreztem hogy a szivem elkezdett iszonyatosan gyorsan verni nagyon megrémültem. Szóltunk a nevelőtanárnak aki mondta hogy feküdjek le. és hivták az ügyeletet, kb 15 perc telt el a szivem ugyan ugy vert megmérték a vérnyomásom csak a puzusra emléxem az 150 volt. és nem akart lejjebb menni ekkor az orvos elővett a táskájából 1 szurit és beadta a fenekembe. Ezek után azonnal lelassult a szivem. Voltam kivizsgálásokon semmi baja a szivemnem. Azóta mégis egyfolytába attól félek hogy megismétlődik, már szinte semmi nem merek csinálni.2012. nov. 21. 19:59
1/4 anonim válasza:
Stressztől is kialakulhat. Vizsgáltasd ki magad!
2/4 A kérdező kommentje:
Kivizsgálatattam magam voltam kardiológusnál, és nincs semmi bajom... :/
2012. nov. 21. 20:10
3/4 anonim válasza:
Nem voltál esetleg úszni előtte? Nekem is volt ilyen. Elmentem úszni, rengeteget úsztam, mert szeretek, de nem volt hozzászokva a szervezetem. Talán 1-2 napra rá jelentkezett ilyesmi nálam is. Borzasztóan szúrt a mellkasom, fájt, mikor dobogott a szívem... Nekem mondjuk lelassult magától, de egy párszor csinált ilyet. Mikor elmentem orvoshoz, senki nem tudott semmit mondani... A háziorvosom mondta egyedül, hogy neki is volt hasonló. Ő is úszott egyszer többet, mint kellett volna és egy hétig az intenzíven feküdt miatta...
4/4 A kérdező kommentje:
Énis nagyon szeretek úszni :) De én előtte nem úsztam... Nekem sem mondanak semmit az orvosok nemértem az egészet pedig már több mindenkivel beszéltem.... És mindenki csak a stresszre fogja pedig én érzem mikor emelkedik meg a pulzudom stressz miatt és mikor csak ugy spontán... :/
2012. dec. 11. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!