Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Köteles a számlát adni a...

Köteles a számlát adni a pszihoterepeuta, pszihológus?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 20:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
engem például az orvosok nem akartak kivizsgálni, ezért kerültem pszichiáterhez, aztán elküldött mindenféle vizsgálatra, és kiderült, hogy több állandó testi betegségem is van. Egyébként nekem az az érzésem, hogy magával a pszichiátria "tudománnyal" van a probléma, Ezeknek akkora egójuk van, hogy volt olyan pszichiáterem, aki helyettem fejezte be a mondatokat, és amikor felhívtam a figyelmét, hogy nem azt akartam mondani, akkor nagy elánnal "leleplezte", hogy én most igaziból tagadok. Azt hiszik, hogy az ő rendszerükben minden tökéletesen benne van, meg hogy tévedhetetlenek. Közben meg tök természetes dolgokat is képesek "medikalizálni" például amikor rossz hangulatuk van, vagy valamit meg akarnak torolni. (nálam általában azt akarták, hogy nem ostoroztam magamat úgy, ahogy elvárták volna)Az első pszichiáterem meg olyan volt, hogy úgy érezte magáról, hogy ő nagyon nyitott meg nagyon elmés, ezért állandóan megkérdőjelezte a személyiségem döntéseit, meg azt hogy én azt akarom-e amit akarok, és mivel akkor még csak 16 voltam, ezzel úgy összezavart, hogy évekig szenvedtem utána.
2012. dec. 14. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!