Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Köteles a számlát adni a...

Köteles a számlát adni a pszihoterepeuta, pszihológus?

Figyelt kérdés

2012. dec. 12. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
igen, mert a szolgáltatását vetted igénybe
2012. dec. 12. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
igen, feltétlenül de a fogorvos sem ad
2012. dec. 12. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Minden magánorvos köteles (lenne) számlát adni.
2012. dec. 12. 20:57
 4/11 A kérdező kommentje:
én évek ota járok hozzá és soha nem adott még számlát !! Hogyan lehetne elérni hogy adjon ?? kiváncsi lennék az adóbevallására !
2012. dec. 12. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
egyszerűen kérjél tőle. Nagyon fog nézni a szemétje :DDDDDDDDDDDDD Én utáltam az összes pszichiáteremet (5) és egyik sem adott soha számlát. Volt olyan, akihez TB-alapon jártam, de ha nem csengettem neki egy tízest, akkor nem is fogadott a megbeszélt időpontban. Arra utaznak, hogy stagnáljon az életed, mert akkor folyamatosan jársz hozzájuk. A másik, amire utaznak az hogy okosnak tűnjenek. A harmadik céljuk pedig azzal szórakozni, hogy sikerül-e fölötted hatalmasodni. Például amikor én nem értettem egyet a pszichiáteremmel, akkor megfenyegetett, hogy elmebetegnek meg szociopatának minősít. Aztán olyat is tudok, aki úgy szakított a homoszexuális szeretőjével, hogy elvitette elmegyógyintézetbe. A pszichiáterek nem értenek semmihez, hanem kiszolgáltatott embereket bántanak.
2012. dec. 12. 21:06
 6/11 A kérdező kommentje:

durva ! én gondoltam ráküldöm az adóhivatalt ! az enyém majdnam 200 forintot keres (most űlj le ) percenként!!!!!!!!

szerinted ?? Én azért nem 1 nem 2 nap dolgozom !!!

2012. dec. 12. 21:12
 7/11 anonim ***** válasza:

"Arra utaznak, hogy stagnáljon az életed, mert akkor folyamatosan jársz hozzájuk"

Hányszor leírtam ezt már a sok butusnak. Hogy nem meggyógyítani akarnak, hanem sokáig életben-tartani. Hisz ti vagytok a mindennapi kenyere.

2012. dec. 12. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:

És szerintetek minden pszochológusnak az a célja, hogy "szinten tartsa" a beteget, hogy továbbra is fizessen neki, és egyáltalán nem is akar segíteni...? :(

Én is járok dilidokihoz, az eddigiekben nem bíztam, de benne most valamennyire mégis, de kezdek elbizonytalanodni, mert lehet ebben valami... Bár én Tb által finanszírozotthoz járok, és nekem nem mondta egy szóval sem, hogy fizetnem kénem szóval nekem ez róla fel sem merült..... De már ne tudom mit gondoljak oO

Bocsi az offért!

2012. dec. 12. 23:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezért ( is) kell kezdetben elmenni a háziorvoshoz, nem szégyellni a betegséget. Ő lenne az első szűrő! Különböző vizsgálatokkal kiszűri a testi betegség létezését, és elküld pszichiáterhez. És a pszichiáternek a dolga eldönteni, hogy nekem gyógyszerre, és vagy pszichológusra van szükségem. Ő mind a kettőt "felírhatja". De a legtöbben akár kényelmi, akár anyagi ( mert van nekik)okok miatt közvetlenül mennek a fizetős pszichológushoz. Az meg bolond lenne elküldeni a jól tejelő pacienst.
2012. dec. 13. 12:35
 10/11 A kérdező kommentje:

szerintetek mennyi összeg lenne reális egy óráért ??

( nekem 45 percre kér ennyit )

2012. dec. 13. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!