Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet velem? (folyt lent SOS)

Mi lehet velem? (folyt lent SOS)

Figyelt kérdés
1 éve már készen vagyok idegileg 17 éves vagyok bántanak a szüleim tesom és tegnap este tesom megint piszkált és én mikor lefeküdtem olyna érzésem lett hogy ki kell nyirnom elkezdett gyorsan vern ia szivem és remegetem de nem csinálta semmit feküdtem az ágyban és lenyugtatam magamat ez miért volt? nem is merek már lefeküdni
2012. dec. 4. 22:20
 1/1 anonim válasza:

Mindenkinek vannak stresszes, depis időszakai. Mindenkinél van, hogy érzékenyebb lelkileg, vagy, hogy hirtelen haragú lesz. Vagy, hogy mérgében legszívesebben megölné a másikat. De ilyenkor le kell nyugodni és el kell hessegetni a rossz gondolatokat, elfelejteni az egészet. Próbálj mindig pozitívan gondolkozni.

Megoldás az is lehet, hogy ha elmeséled a családtagodnak, szüleidnek, hogy ilyen problémád van, néha elég ha elmondhatod valakinek azt, ami zavar, vagy esetleg elmehetsz beszélni egy pszichiáterhez.

17/L

2012. dec. 5. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!