Mit csináljak, ha a szomszédasszony (lakótelep) kidobálja a szemetét az ablakon?
Maradékot, szemetet, zacskókat dobálja ki, és a hátsó bejárat néha szemetesdombbá változik. Ma is majdnem fejbe talált egy kenyérhéjjal...
Más lakók számára is jól látható névtelen levélre gondoltam, hogy kiragasztom az ajtajára, érdekel, hogy mivel lehet ilyenkor (jogosan) megfenyegetni.
Azt hittem a leírásodból, hogy kínai. Nekünk egy kínai család lakik a házban na ők pont így kidobálnak az ablakon hol egy rohadt káposztát, hol valami maradékot...
Szerintem is vagy közös képviselő, vagy ha gondnokság alá van helyezve akkor a gondnoka lehet célravezető.
Az öregasszonyt nem feltétlenül a korára értem, hanem a viselkedésére. Fenyeget, megjegyzéseket tesz, szemetel és tényleg ő van kiakadva másokra.
Amúgy köszönöm szépen a válaszokat. :)
Persze b*szdmeg, tök normális, hogy a 3. emeletről dobál háztartási hulladékkal. Majd legközelebb hozzád fordulok, hogy velem van e a gond, hogy fél kiló trappista sajttal dobott meg, és velem van-e a gond...
(Másnap ugyanis azt találta kihajítani. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!