Kinek van itt a legdurvább pókfóbiája? Sztorik jöhetnek!
Én küldtem azt a nagy feketét..én Nyíregyháza mellett lakok nem messze, Szabolcsban. De láttam már Pesten is hatalmas nagy dögöt. :D
Szerintem nem függ a lakhelytől, mindenhol vannak.
Kicsit régi a kérdés, de azért leírom...
Én sem vagyok különb, iszonyatra félek a pókoktól. Volt szerencsém, olyan pókkal találkozni, mint amilyet a kérdező linkelt.(amúgy GY-M-S megyében élek)
Hogy miért félek a pókoktól, nem tudom, de egyszerűen iszonyodok tőlük. Ha egyet is meglátok, lehet az, kicsi, vagy nagy és sikítozva felugrok és kifutok az adott helységből és sírva közlöm valakivel, hogy takarítsa el (ált. apum).
Az én történeteim:
Egyszer nagyban és gyors tempóban akartam megfürödni, ezért zuhanyoztam és álltam a kádban. Mikor mestem le a hajamról a sapmont, a plafonra néztem és megláttam egy akkora pókot felettem,amint ereszkedett le (mint amilyent a kérdező linkelt). Na, több sem kellett, kiugrottam a kádból, fel a törölköző és sikítozva rohantam ki, közben sírógörcsben törtem ki. Apum végül eltávolította.
Aztán voltan, tavaly nyáron, hogy egyedül voltam itthon és nem tudom, hogy álmodtam-e vagy tényleg megtörtént, de ilyen sem álomban, sem ébren nem voltam, és akkor történt, hogy egy pók beesett a takarómba (nem tudom, hogy álmodtam vagy sem), de én annyira "magamnál voltam", hogy a takarómat, ahogy volt egyből ledobáltam a földre, az ágyam alól pedig a szépen összegörgetett, becsomagolt, pókmentes hálózsákot előhúztam és abban aludtam.
Volt olyan, hogy anyumat látogattam meg a kórházban és kültünk az udvarra, egy olyan helyre, ahol a székeket, meg a napernyőt sövény vette körül. Nagyban beszélgettünk, unokatesóm emg szembenült velem és lazán odaszólt nekem: "mászik a farmerodon egy bazi nagy pók", természetesen én, mint az őrültek felugrottam és sikítozva kiabáltam, hogy vegyétek le rólam, szedjétek le és körbe-körberohangáltam. Mire lenyugtattak, hogy nincs már rajtam... és uonka tesóm megszólalt:"ha tudtam volna, hogy ennyire félsz tőlük, akkor inkább nem szólok"...
Egyébként akármilyen pókot látok, egy biztos, én sikítozok és elrohanok a helyszínről, amíg a dögöt el nem viszik, mert leütni sem merem.
Apum pont emiatt tök idiótának is tart... mondván, hogyan lehet egy póktól félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!