Kinek van itt a legdurvább pókfóbiája? Sztorik jöhetnek!
18:25
Te jó Isten! Mi ez a mutáns dög??? Bexarok!!!
Engem egyszer megcsípett álmomban :S Pont akkor ébredtem fel, amikor a kezemen mászott és éreztem azt a bazi nagy szőrös, kemény testét. Aztán se szó se beszéd, megharapott, de hál istennek nem maradt nyoma, de majdnem síkítottam. Összeszedtem, kidobtam, de utána hetekig nem tudtam aludni, attól féltem, hogy jön még egy.
én Békés megyébe élek és én olyan pókot amit a képeken láttam... magamban azt gondoltam hogy ez egy terrárium szökevény vagy ilyen tényleg él Magyarországon? nálunk csak futópókok,keresztesek,darázspókok meg kaszások vannak meg egyszer-kétszer ilyen fura pókok amik semmire sem hasonlítanak...
velem nemrég történt 2 eset és nagyon megijedtem :O
bátyáim ledobták az egyik CD tokot a sarokba amikor felveszem a tokot látom pókhálós lerakom az asztalra és kifut belőle egy fura szürkésbarnás foltos pók pici lábakkal nagy potrohhal (undorííííítóó váááá...) ekkor annyira nem ijedtem meg mert már előre féltem a háló miatt:) persze a CD-tokot el is dobtam és szóltam apunak
na és a másik sztori: itt besz*tam. tuján látok egy pókpete tokot gondoltam megnézem mi van benne és milyenek a még nem kifejlett pókok.. hááát még ha visszagondolok... áááááá menten fölugrok a székből... láttam egy fura sárgás zöldes izét jobban kibontom kiderült hogy az egy NAGY PÓK és a NADRÁGOMRA esett!! háttt... 2-3 másodpercig nem voltam magamnál utána üvöltve elkezdtem körbe-körbe szaladni az udvaron ugrálva:D muris lehettem:S aztán berohanok a házba és totál ijedten mondom anyunak meg a bátyámnak hogy itt a pók ók... áh.. hát összevissza beszéltem ott mindent de kiderült hogy a pók a nagy ugrándozásba leesett rólam... de nagyon megijedtem... húúú.... ha szemben lett volna a pók... és el is ájultam volna... a 8 szeme... és a... úú... hát nem volt semmi
bocsi ha hosszú lett
12 lány
Nálam tegnap történt,hogy ülök az irodába az asztalomnál erre az asztalon elkezdett rohanni felém egy fekete ronda pók, nem olyan nagy mint a képeken,de termetes volt...sikítottam egyet, munkatársam is megijedt:DD
Aztán fel is ugrottam asztaltól el..de munkatársam kivitte innen:)
A másik pedig már régebben történt aludtam az ágyon mellettem elkezdett vmit ugatni a kiskutyám,felébredtem, láttam hogy bazi nagy pók, ugrottam egyet,rá barátomra:DDD, meg sikítottam is, ő felkelt és elintézte:)))
Örök hála a kutyusomnak:)
Egyébként azért félek annyira mert egyszer megcsípett egy,és durván begyulladt, még kórházba is voltam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!