Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tudnátok tippeket adni feszült...

Tudnátok tippeket adni feszültséglevezető módszerekre?

Figyelt kérdés

hosszú évek óta drogfüggő voltam, de szerencsére külső hatásra sikerült letennem, már hetek óta tiszta vagyok. az elvonási tüneteim is lassacskán elmúlnak.

A problámám az, hogy eddig mióta az eszemet tudom csak a droggal vezettem le a belső feszültségem és minden más bajomra is ez volt a módszer. most hogy ez nincs, sajnos nem tudom levezetni a feszültséget egész nap érzem a mellkasomban, egyre rosszabb, csak altatóval tudok elaludni, amint egy fél percre nem kötöm le a figyelmem máris a halálomon vagyok.

tudnátok tippeket adni, hogy hogyan kezelhetném ezt?

2012. nov. 21. 20:23
 1/1 anonim ***** válasza:
esetleg csinálj, tanulj valami újat. valami olyan sport, amit még nem csináltál(de sportból bármi jó). valami hangszer. vagy a jóga is kiegyensúlyozottá tesz állítólag. a lényeg, hogy valami olyan tevékenység, amiben lehet fejlődnöd és behúz.
2012. nov. 22. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!