Az utóbbi hónapokban kifejezetten ingerlékeny vagyok. Elég egy apró probléma is ahhoz, hogy kiboruljak és őrjöngeni kezdjek. Miért vagyok ilyen ingerlékeny, és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2012. nov. 20. 14:19
1/9 anonim válasza:
Megvan rá az esély hogy a hormonjaid befolyásolják ezen tüneteket. De ez ellen nem tudsz sajnos tenni.. Viszont ha keveset alszol és alig foglalkozol magaddal, akkor ezek gyakoribbá válhatnak és gyakrabban ugrasz neki a barátaidnak, bármit is mondanak neked(például). Azt tudom javasolni, kicsit pihenj, törődj magaddal, esetleg ha érzed, hogy rossz periódusban vagy menj el és sétálj egy jót;) Nekem szokott segíteni.
2/9 anonim válasza:
Szerintem fordulj pszichológushoz, lehet, hogy egy elfojtott érzelem vagy agresszió állhat a hátterében. Biztos segít, ha elmondod a problémáidat szakembernek.
3/9 nikiiiiiiiiiiiiiiiii válasza:
En nem hinnem h rogton orvoshoz kene rohannod, probalj meg kicsit tobbet pihenni, es keress egy olyan hobbit/elfoglaltsagot amivel ki tudsz kapcsolodni neha. Akarmennyit tanulsz/dolgozol, idod kell szannod sajat magadra, ha nem igy teszel, az az egeszsegedre es a kornyezetedre is kihat. Ha ezzel nem jarsz sikerrel, tenyleg beszelj egy szakertovel!
4/9 anonim válasza:
nekem is voltak hasonló gondjaim, de egy fél éve hetente 3-szor jógázok, és olyan, mintha kicseréltek volna, teljesen új ember lettem, a tieidhez hasonló problémáim is pár hét után teljesen elmúltak :)
5/9 Szociol Anna válasza:
Az ingerlékenység sokszor a stressz és a fáradtság tünetei. Szerintem nézz meg egy romantikus filmet, egyél sok csokit és aludj több mint 12 órát. :)
6/9 anonim válasza:
Próbáld meg levezetni valahogy felgyülemlett stressz: sportolj, paint ballozz, pihend ki magad és gondold végig milyen belső lelki oka van, majd próbáld azt is helyretenni.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem ér sokkal több stressz, mint régebben. Attól félek, valami komoly idegrendszeri problémám lehet. Lehetséges ez, vagy csak túlreagálom?
2012. nov. 21. 15:52
8/9 anonim válasza:
Ha szedsz antidepresszánsokat, akkor azok okozhatják. Ha nem, akkor pedig túlreagálod. Próbálj meg relaxálni minden nap pár percet. Sokat segíthet.
Idegrendszeri probléma nem ilyen tünetekben jelentkezik.
9/9 anonim válasza:
terhes vagy tuti!!!!!! szüld meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!