Mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Körülbelül 9 éves koromban volt először, hogy nem tudtam elaludni a "hányingerem miatt". Fél évig tartott, minden este anyukámmal aludtam, akinek álomba kellett simogatnia, mert volt, hogy már rázkódtam az idegtől. 15 évesen újra elkezdtem nyugtalankodni esténként, és az idegtől hányingerem lett, ami csak rontott a helyzeten. Mostanság körülbelül havonta 5x-6x csak gyógyteával bírok elaludni. (Ilyen "idegi alapú elalvászavarokra" feliratú teákkal) Már nagyon zavar, és érdekelne, hogy ez vajon mitől van? Valaki nem tudja? Vagy hasonló esettel találkoztatok már?
L/16
2012. nov. 11. 16:33
2/2 A kérdező kommentje:
Fú, van benne valami :\
2012. nov. 13. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!