Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Idegileg gyenge vagyok, mit...

Idegileg gyenge vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarok ilyen lenni, meg szeretnék változni, légy szíves segítsetek nekem!

Sajnos nálunk a családba az apumnak voltak/vannak gondjai az idegeivel. Nagyon úgy érzem, hogy örököltem tőle, olyan vagyok mint egy idegbeteg. Nagyon hamar elfáradok, testileg és lelkileg is.

2012. nov. 13. 13:07
 1/2 anonim válasza:
Hallgas egy megnyugtató zenét, vagy ha tudsz, esetleg játssz hangszeren. De van akinél az olvasás segít. Ha talán fáradt vagy, akkor pihenj meg, és ne törődj semmi gonddal!
2012. nov. 13. 13:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Kevés időm van pihenni, 2 kis örökmozgó gyerekem van, a párom reggeltől estig dolgozik, minden a nyakamba szakad :-( Próbálok este korán ágyba kerülni, lazítani, kikapcsolódni, de másnap mégis fáradt vagyok :-( Nem tudom, mit tegyek, és hogyan :-(
2012. nov. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!