Idegileg gyenge vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem akarok ilyen lenni, meg szeretnék változni, légy szíves segítsetek nekem!
Sajnos nálunk a családba az apumnak voltak/vannak gondjai az idegeivel. Nagyon úgy érzem, hogy örököltem tőle, olyan vagyok mint egy idegbeteg. Nagyon hamar elfáradok, testileg és lelkileg is.
2012. nov. 13. 13:07
1/2 anonim válasza:
Hallgas egy megnyugtató zenét, vagy ha tudsz, esetleg játssz hangszeren. De van akinél az olvasás segít. Ha talán fáradt vagy, akkor pihenj meg, és ne törődj semmi gonddal!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod! Kevés időm van pihenni, 2 kis örökmozgó gyerekem van, a párom reggeltől estig dolgozik, minden a nyakamba szakad :-( Próbálok este korán ágyba kerülni, lazítani, kikapcsolódni, de másnap mégis fáradt vagyok :-( Nem tudom, mit tegyek, és hogyan :-(
2012. nov. 13. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!