Ez így nem megy mit tegyek?
A szülés előtt depresszióval kezeltek majd mikor terhes lettem leálltam a gyógyszerekkel. A terhesség egyes időszakai a pokollal volt egyenlő. Most már 6 hónapos a fiam. Nagyon jó gyerek.
Én viszont napról napra küzdök hogy túléljek minden napot.
A gyereket ellátom azzal nincs gond, de a férjemmel romokban a kapcsolatunk, pedig nagyon türelmes ember.
Úgy érzem az Ő életét tönkreteszem, és talán nem szeretjük eléggé egymást.
Voltam orvosnál szedek gyógyszert.
Minden napot csak túlélek. Muszáj így csinálni.
Boldog és kiegyensúlyozott anyuka akarok lenni.
Ráadásul hízok, állandóan eszek és a "bánatzsír" csak úgy rakódik rám.
Barátaim nincsenek. Amíg férjhez nem mentem csak a munkám létezett és a munkatársaimmal volt inkább kapcsolatom, velük mentem el néha kikapcsolódni, beszélgetni. Mivel én eljöttem új főnök lett így én már nem kellek. Nagyon rossz érzés még a gyerekemet se jöttek megnézni.
Boldogtalan vagyok nagyon nagyon!
"Boldog és kiegyensúlyozott anyuka akarok lenni."
Szia, ha nagyon akarod menni fog!
Tudatosan tégy érte! Igen is figyelj hogy mit eszel, próbáljatok a pároddal időt tölteni együtt, egymásra találni. Én igen is szép nő vagy, csodálatos a gyermeked, anya vagy, vannak kik szeretnek, támogatnak! Próbálj örülni, hallgass jó zenéket, ami jó kedvet csinál!
A melóhellyel ne foglalkozz, ez sajnos ilyen, ott hamar pótolják az embert, ezért szoktam én mondani, hogy nem érdemes ott gürizni a család hátrányára, mert a család veled lesz de a melóhely, meg a kollégák 3 nap után továbblépnek... nem éri meg, és lesz majd új melód! Sajnos sokan így járnak babázás után.
Szerintem csak légy erős, higgy magatokban és menni fog.
Bár babázni még nem babázok, de sokat tudok én is magam alatt lenni, negítvan gondolkozni, de ha kevés a pénz is mégis boldognak, jól érezhetjük magunkat:kapcsolunk be pl zenét és hülyéskedünk és mindjárt jobb.
Szóval szerintem így lassan újra önmagadra találhatsz.
Viszont ha ez valóban depresszió, és magad nem megy, akkor ahhoz doki kell. De hogy felismered tudatosan, az azt jelenti jó úton haladsz!
Olvasgasd ezt az oldalt, különösen ajánlom a fórum részt. Sokak tapasztalatát olvashatod.
Ahogy írod, a férjed is támogat, beszélgessetek ezekről a dolgokról, kérd a segítségét, mondd el neki azt is, hogy miben, hogyan.
Kefélni szoktatok??
Recept:
Napi 1 dugás minimum!! Változatosabbnál változatosabb helyeken és módokon, akár taccsrészegen is!!
Élni Jó!!!
Jézusom te ezt komolyan gondolod hogy a munkahelyi kapcsolataid valós kapcsolatok?? Még a gyereket se jöttek megnézni pahh...
A munkahelyi kapcsolataid kb annyira valósak mint ez ezen a fórumon a kapcsolatok... Neked a férjed legyen az egyedüli barátod és társad és párod és szexpartnered, hidd el senki másra nincs szükséged rajta kívül!!!
Vele mindent megtehetsz és nem kell sosem magyarázkodnod neki...
A gyógyszert meg szerintem dobd el, többet árt mint használ!!
Gyógyszer helyett napi szex és közös élmények!!
Elözö voltam...
Komolyan nem értem mi a franc van veled, van egy gyereked és egy szerető férjed!!
Mikor játszottatok közösen egy délután a gyerekkel??
Vagy mikor mentetek el egy nagyot sétálni vagy horgászni?
Boldogtalan vagy? Add nekem a gyereked!!! Mi évek óta küzdünk a párommal egyért és mégsem jön össze mégsem vagyunk boldogtalanok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!