Szabályosan rettegek a nőktől. Mit tudnék tenni?
ha meglátok egy lányt aki tetszik egyszerűen mintha elsötétülne a világ úgy érzem hogy ha megpróbálnám leszólítani, valami olyan dolog történne, amit évekig nem bírnék feldolgozni.
biztos vagyok benne, hogy elsőre nem sikerülne megismerkednem valakivel, mert semmi tapasztalatom sincs- persze azt mondják gyakorolni kell- de én úgy érzem, hogy egy sikertelen próbálkozással csak még mélyebbre süllyednék.
azt hiszem egyszerűen képtelen volnék feldolgozni egy visszautasítást
az élet más területén van önbizalmam, általában véve elégedett vagyok magammal, szerintem nem nézek ki rosszul.
egyszerűen nem bírom felfogni, és hihetetlen dühös vagyok emiatt, úgy érzem emiatt siklik félre az életem.
első, ez tényleg tök jó ötlet, buliban talán beválik de máshol biztos örülne a csaj a pia szagú leheletnek....
kérdező hány éves vagy? még soha nem is volt barátnőd? nem csókoloztál még soha? vannak lány barátaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!