Mit tegyek? Már szabályosan rettegek, hogy elhagy, pedig szeret, de nem tudok bízni?
az előző 3 kapcsolatomban mindig én estem pofára, mert mindig bizalmat kértek tőlem, én adtam és eljátszották, megaláztak, kinevettek, eldobtak, megcsaltak.
akkor megfogadtam, hogy soha nemfogok hinni 1 pasinak sem, mert mindegyik hazudik, és összetör, kihasznál.
most van 1 barátom, belezúgtam...nagyon!
Ő is szeret engem, érezteti, verseket ír nekem... de félek hinni neki és félek bízni benne. :S
ezek után már nem merem elhinni, hogy szerethető vagyok, és folyton rettegek hogy elhagy, nem merek ellazulni.
Pedig nem fenyeget ex-veszély, mert mindent megutálta, és egyikkel sem beszél, nemis akar róluk hallani. de félek... mert az előz kapcsolatom is ugy ért véget, h a srác mondta, hogy ő nem csalna meg...és naná hogy megcsalt a volt barátnőjével.
Ne nevessetek ki.
adnátok tanácsot...?
17 vagyok, Ő19, 5 hónapja járunk.
17 évesen már ez a negyedik kapcsolatod? Úhh, hát a fiú is elég fiatal, szerintem még fog kellemetlen meglepetés érni... Nekem 17 évesen volt az első kapcsolatom, másfél évig tartott, és mégis megcsalt, nem hagyott el, de kidobtam. Véleményem szerint ebben a korban még egymás keresgélése a fő cél, és nem ekkor szoktak véglegesedni a kapcsolatok.
Épp ezért, ha ennek is vége lesz, fogd fel úgy, hogy ez még csak a keresgélés időszaka...
meguntam a keresgélést, én Vele érzem jól magam, vele vagyok teljes egész, Vele van az ami még eddig senkivel.
Eddig sem keresgéltem, mert nem vagyok 1 r*banc, még szűz vagyok...ezek után meg főleg nem akarok keresgélni, mert nekem Ő kell.
Hát akkor meg ne rágódj ilyeneken.csak érezd jól magad vele,és mutasd ki neki te is hogy mennyire szereted.és ne kérdezgesd töle folyton azt,hogy "ugye nem csalsz meg"?
azt nem szeretik.sok sikert:D
(Zsoka)
szerintem próbáld meg elfelejteni ami eddig történt veled, és adj magatoknak egy esélyt!
nem ugyanolyan minden férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!