Nem tudom eldönteni! Elmenjek?
Figyelt kérdés
lesz egy kirándulás a nyáron, amire a jövő héten kell jelentkezni. az iskola rendezi, több országba is ellátogatnak mint London, Párizs, Brüsszel... szóval tényleg jó, és minden ellátással...
én nagyon szorongásos vagyok, és sajnos a pszihológus sem tudta megállapítani mitől van. valami a sulival és a hosszabb utakkal is van... rosszul leszek (hányinger hasmenés stb a családban többeknek is van)
nagyon elmennék mert megy egy barátom is és szép érdekes helyekre mennek, meg lehet nyakorolni az angolt
de nem tudom eldönteni hogy jelentkezzek e, félek hogy rosszul leszek a hosszú úton..
szerintetek?
2012. nov. 10. 15:37
1/5 A kérdező kommentje:
*gyakorolni
2012. nov. 10. 15:39
2/5 anonim válasza:
A hányinger ellen gyógyszerrel vagy B6 vitaminnal elvileg lehet védekezni. Ez meg olyan lehetőség, hogy tényleg nagy kár volna emiatt elszalasztani.
3/5 anonim válasza:
te tudod eldönteni, nem is merjük pontosan mennyire gáz ez. de szerintem menj és szokd. ennyi erővel örökre otthon ülhetnél :) meg amúgy szerintem az utazás lehet jót is tesz. a környezet változás mindig jó ilyesmire. ezért is jó új dolgokat is csinálni. mert ha az ember mindig ugyanazt csinálja kicsit megposhad :D
4/5 anonim válasza:
Én teljesen hasonlón mentem keresztül, évekig heti többszöri gyakorisággal kellett hosszú órákat buszoznom. Nekem a Daedalon tabletta segített, az nekem olyan volt, mint egy csoda gyógyszer. Másoktól is csak jót hallottam róla. Egyetlen mellékhatása, hogy iszonyatosan elálmosít, de hosszú utakon nem is olyan nagy baj az :). Vény nélkül kapható, és tényleg nagyon jó.
5/5 A kérdező kommentje:
ismerem köszönöm, de nekem nem is az hogy igaziból hánynom kellene hanem csak egy olyan érzés...
most Sedatif PC-t szedek
2012. nov. 11. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!