Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmenjek CT-re, vagy nem lesz...

Elmenjek CT-re, vagy nem lesz semmi bajom?

Figyelt kérdés

Hosszú a kórtörténetem, a lényeg, hogy kb. 3 évig küldözgettek pszichológustól pszichiáterhez, pszichiátertől pszichológushoz egy egyszerű, de aránylag súlyos depresszióval. Voltam vagy 4 kórházban és 3 rendelőben, de az égvilágon semmit nem csináltak, gyógyszert sem kaptam, semmi vizsgálat sem volt, csak ilyen papíros-kitöltögetős tesztek. Nem ez a lényeg, mert azóta már nem vagyok depressziós, de utána (lehet, hogy az érdembeli kezelés hiánya miatt) volt egy elég csúnya pszichózisom is, amire kaptam gyógyszert, amit egy hónap után inkább leállítottak mert "többet árt, mint használ". Fogalmam sincs, a gyógyszertől-e, de meggyógyultam, ez volt már vagy fél-1 éve.

Mostanában viszont megint kezdem magam kissé labilisnak érezni, meg néha olyan fura minden, és nem akarom ezt újra átélni... Olyanaim voltak régen, hogy rá akartam gyújtani a házat egy nagyon jó barátnőmre, meg azt hittem, hogy a macskám egy beépített kém, meg ilyesmik... Mostmár tudom, hogy csak beképzeltem, de akkor olyan parákat éltem át, mint soha.

Félek, hogy megint ez lesz, néha megint ilyen derealizációs érzésem van, meg néha úgy látok, mint a Youtube-os "natural hallucinogen" videók után. :D Lehet, hogy hülyeség, de semmi esetre sem akarom átélni újra...

Ilyesmit okozhat valami agydefekt, ami amúgy tökre kezelhető, és egy CT vizsgálaton kiderülne? Mert ilyen vizsgálatot egyszer sem végeztek rajtam, meg igazából semmi fizikait...

Vagy lehet, hogy szimplán fáradt vagyok, és ráparázok?

2011. aug. 31. 09:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
szerintem fordulj ismét orvoshoz,hátha ő többet tudna mondani.ha valami rendellenes van az agyban az a CT-n kiderül(ha jóltudom).A fáradtság ilyen mértékű hallucinációt nemokoz,inkább csak kis szédülést,meg azt,hogy nem tudsz koncentrálni egy adott dologra
2011. aug. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!