Itt nem mindegy az illető testsúlya és hogy mennyire van hozzászokva a gyógyszerekhez, illetve más egyedi dolgok, ez olyan, mint hány sörtől lehet berúgni. Nekem elég 2 deci is, más 3 üvegtől sem rúg be. Egy ilyen gyógyszertúladagolás azért szar, mert lehet, hogy csak a mája megy tönkre az embernek, lehet hogy idegbénulást kap, és aztán szenvedhet rendesen.
2012. nov. 10. 11:54
2/7 anonim válasza:
Ezek a gyógyszerek már elég biztonságosra vannak kifejlesztve, persze hatalmas adag egyértelműen árthat, viszont a hőn áhított "álomba alszom magam" helyett sanszosabb, hogy agykárosodással kell végigvegetálnod az életed.
2012. nov. 10. 12:13
3/7 anonim válasza:
sztem ne válaszoljon neki senki...!
Kedves Kérdező!
ne csinálj hülyeséget! Kérj segítséget! kitartás!!!
2012. nov. 11. 19:27
4/7 anonim válasza:
Ez teljesen változó, aki koffein érzékeny már egy csésze kávétól is fájhat a feje, nekem meg fél liter kávétól sincs semmi bajom, idősebb embereknek maximum 0.25-ős xanax-ot ajánlanak egyszerre, én 1 mg-tól sem érzek semmit!
Én meg úgy vagyok vele, hogy nem sz*rnám össze magam, ha egy fegyvert nyomnának a fejemhez, de magamat csak azért sem fogom megölni! Pedig nekem sincs nagy életkedvem!
Egyszerűen történjen tovább az élet ha már egyszer elkezdődött az ember számára, aztán úgy is lesz ami lesz.
2012. nov. 12. 20:46
5/7 tatabike válasza:
Ha elég sokat nyomsz le a torkodon, kis szerencsével megfulladsz, így elég egy maréknyi is...
2012. nov. 17. 23:01
6/7 anonim válasza:
Én 100 db 0.5-öst vettem be! és most itt írok! Ergo-ne vegyél be semmit! Ha öngyilkos akarsz lenni,menj inkább a vonat elé fekete ruhában és símaszkban!
Nekem ezt Zacher Gábor "ajánlotta"...Azóta letettem az öngyilkosságról. Valamiért:)
2012. nov. 30. 08:54
7/7 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson a vonat elé ugrani! Tudod, hány mozdonyvezető mondott fel, mert egy csomóan elé ugrottak? Inkább kösd fel magad, de ne más életét tedd tönkre, ha már ilyen hülye vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!