Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem merek meghalni?

Miért nem merek meghalni?

Figyelt kérdés
Nem merem megölni magam, pedig az egyetlen (és legjobb) megoldás lenne. Miért nem tudom megtenni? :(
2012. jan. 13. 00:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mindig van megoldás.Mikor már azt hiszed hogy vége mindennek, akkor kell a legjobban kitartanod.
2012. jan. 13. 00:35
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
„Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!” Soha ne mondd hogy soha. Mindig van kiút mindig van amibe tudsz kapaszkodni.
2012. jan. 13. 00:44
 3/12 zuzu73 válasza:
60%
Bármi legyen a gond, de hidd el nem egyetlen, és nem a legjobb megoldás.
2012. jan. 13. 00:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Miért? Az életösztön miatt, ami minden élőlényben benne van.
2012. jan. 13. 09:39
 5/12 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy nem mersz. Ez a normális.

Inkább mesélj, miért érzed, hogy ez lenne az egyetlen megoldás? (A halál egyébként sosem megoldás.)

2012. jan. 13. 12:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok vele, de egyszer úgyis összegyűjtök elég erőt hozzá és megteszem végre.
2012. jan. 13. 12:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyan, meséljétek már el, hogy mi miatt gondoljátok, hogy az élet olyan elviselhetetlen, hogy csak a halál lehet a megoldás?
2012. jan. 13. 18:37
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

12:41

Ha erre össze tudod szedni az erődet akkor hidd el hogy bármire. Tűzz ki egy célt magadnak és érd el azt de ne az öngyilkosság legyen az.

2012. jan. 13. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Azért nem mersz meghalni, mert az élőlények úgy vannak beállítva, hogy élni akarnak.

Meg azért sem, mert az életben van egy csomó minden (jó dolgok, rossz dolgok egyaránt, és mindig van lehetőség a jókat választani), és ez több, mint a semmi, ami a halál. Tehát nem éri meg meghalni.

"az egyetlen (és legjobb) megoldás lenne."

Megoldás mire? Próbálj kerek mondatban és nem semmitmondóan válaszolni erre.

2012. jan. 14. 19:52
 10/12 anonim ***** válasza:

00:44

Pont hogy a küzdés helyett inkább élvezni kellene az életet, szerintem.

2012. jan. 14. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!