Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanaxot vagy eleniumot vegyek be?

Xanaxot vagy eleniumot vegyek be?

Figyelt kérdés

Xanax retard 0,5 mg

Elenium 5 mg

Hangulatzavarra, pánikbetegségre, szorongásra korábban eleniumot kaptam, de nem vettem be. Pár hónap elteltével (most) egy másik orvostól xanaxot. Alapvetően gyógyszerellenes vagyok és rettegek is valamennyitől. A xanaxról csupa rosszat olvastam mellékhatásügyileg, az eleniumról alig találtam valamit. Eddigi életem során 3 eleniumot vettem be és azzal nincs bajom, a xanaxtól félek, viszont ezt írta fel most az orvosom.

Melyik az erősebb?

Melyiket vegyem be most, este? Próbálkozzak a xanaxal, vagy maradjak az eleniumnál? Melyikre lehet könnyebben rászokni?

2012. nov. 9. 18:33
 1/8 shoona:D ***** válasza:
xanax-ot :)
2012. nov. 9. 19:04
 2/8 anonim ***** válasza:
A Xanaxal vigyázz, nagyon erős és tiszta kába tőle az ember egész nap. Arról nem szólva, hogy hosszabb távon hozzá lehet szokni.
2012. nov. 9. 19:04
 3/8 A kérdező kommentje:
A többi kérdésre is tudnátok válaszolni? A xanaxról én is azt hallottam,hogy veszélyes, de az elenium elvileg sokkal erősebb. Szóval nem lettem okosabb.
2012. nov. 9. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem az Elenium soha nem használt semmit. A Xanax okés volt, és nem is szoktam rá. Bár nekem semmilyen más gyógyszernél sem voltak elvonási tüneteim, ahogy abbahagytam a szedésüket.
2012. nov. 9. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Az elenium állítólag tönkreteszi a gyomrot. A xanax sokak szerint csodagyógyszer, de rá lehet szokni. attól függ melyiket szeded. Amit írtál az gyenge. Nyugodtan vedd be. ha nem akarsz gyógyszert szedni próbálkozz gyógyteákkal.
2012. nov. 9. 23:00
 6/8 anonim ***** válasza:
0.5 xanax nem olyan hude eros. Egy 2milis rivotrilhoz kepest baba tapszer. Persze en nem ajanlanam egyiket sem, ugyanis fuggoseghez vezet.
2012. nov. 11. 02:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak én vagyok új a gyógyszerek területén? Amúgy nekem háziorvos írt fel Eleniumot. A Xanax 0.25ös jó kis cucc,de miután kiment belőlem a napi egy szem hatása,újra elkezdtem szorongani és semmi nem változott csak ha bevettem..:/
2015. dec. 3. 12:43
 8/8 anonim válasza:
Hello, ha természetes, de erős, függőséget nem okozó gyógyszert keresel: nézd meg a Nepa-t. Igaz, hogy drága.
2022. jan. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!