Ha szerepelnem kell közönség előtt, de tudom hogy nem menne azért mert izgulni fogok, akkor az segít ha bekapok egy xanaxot?
Inkább el kéne kerülnöd a szerepléseket!
De ha muszáj, akkor ne azon gondolkozz, hogy mit gondolnak rólad, ne a közönséget vizslasd! Hanem koncentrálja feladatra. Bizonyára nem színésznek készülsz, csak kényszerből kell szerepelned, igaz?
Azért beszélj érthetően, nézz ki 1-2 pontot a közönség közt lévő tárgyak közül, pl két oszlopot, és azokhoz beszélj! Így úgy tűnik, mintha a közönségnek beszélnél, de te mégse őket látod, hanem bennük két élettelen pontot. Azért mondok kettőt, hogy néha váltogasd őket, hogy ne csak 1 helyre nézz...
Nem direkt, és nem is holmi "megkértek hogy ünnepen álljak ki..." hanem egyik órán (egyetem) kell majd.
Nem is a ténytől félek annyira, hanem tudom hogy előtte napokig rá fogok parázni, már 2 nappal előtte is csak ezen fogok agyalni, és amikor az esemény lesz akkor szétizgulom magam majd. Mesterségesen kéne valamit csinálnom, ezért gondoltam a xanaxra, hogy bizonyos mennyiséget beveszek, és talán majd nem lesz annyira gázos.
Nem kell gyakran, egy tárgy ami ilyen és szerintem max 2-3 ilyen lesz.
Most az hogy rászokok e vagy sem nem annyira foglalkoztat, inkább az hogy beégek mindenki előtt. Meg fogom tanulni az anyagot rendesen, szerintem azzal nem lesz gond :)
De szerintetek, ha beveszek előtte 1-2 bogyót (xanaxot), az segíthet? a Valeriánát is ki fogom próbálni, de arról nem sok jót hallottam hatás ügyileg...
-A többiek is tartanak előadást? (Akkor ők is ugyanúgy izgulnak és beéghetnek...)
-Vannak barátaid a társaságban?
Tudom hogy izgulhatnak, és igen, sok embert ismerek közülük, miért fontos ez?
Én nem csak emiatt vagyok ilyen parás, minden dolog miatt, ha tudom hogy esetleg ki kell mennem a táblához akkor is így reagálnék, de csak mert előtte ráparáztatom magam. Sőt ennél sokkal kisebb dolgok miatt is.
Ezért kérdezem, hogy gyógyszerrel megoldható e ez az izgulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!