Féltékenység az exre?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy barátommal már 3 éve együtt vagyunk és több mint 5 éve ismerem, nagyjából mindent tudok róla.
Előttem volt az első nagy szerelme, és hát az a helyzet hogy rosszul vagyok, ha meghallom a vele kapcsolatos sztorikat, nem kell mondania hogy XY-nal, mivel tudok mindent, tudom hogy melyik eseményhez ki kapcsolódik. Elképeztő féltékenység vagy nem is tudom mi uralkodik ilyenkor rajtam. Az egyik felem találkozna a lánnyal, csak hogy megmutassam, hogy én jobb vagyok, de a másik tart tőle. Szeretnék nem erre koncentrálni, de mostanában vmiért minden csajban őt látom:( MI történik velem??? 19/L
2012. nov. 7. 20:38
1/3 anonim válasza:
Ha szereted a srácot, nagyon vigyázz, mert én ezzel tettem tönkre egy nagyon szépnek induló kapcsolatot!!! Azóta is bánom és szégyellem magam a butaságom miatt. Egyetlenegyszer beszélj a sráccal, hogy tiszteletben tartod a múltját és tudod azt is, hogy az a lány az élete része volt (ezt különben valóban el kell fogadnod), de tiszteljen meg azzal, hogy nem állandóan róla nosztalgiázik). Egyetlenegyszer beszélj erről és utána pedig vegyél vissza magadból! Önkontroll nagyon fontos, hiszen az is az ő életéhez tartozik, attól lett olyan, amilyen most. Ha szereted és jó személyiség, adj inkább hálát a korábbi csajnak, hogyha ilyen élményeket élt át mellette és ettől jobb ember lett a párod, ettől szinesedett. ÉS! Próbálj meg te is új élményekkel gazdagitani akapcsolatot. Olyanokkal, amik rád jellemzőek és akkor arról meg te fogsz eszébe jutni. De ha nem birod leállitani magad, akkor elveszited! Ne hasonlitgassad magad ahhoz a lányhoz, mert ő úgy volt szép, te meg máshogy. Ő úgy volt jó fej és érdekes, te meg máshogy. Nem szabad a múlttal foglalkozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Szerencsére ritkán jön szóba, de olyankor kiakadom, amugymeg gyűlöli a lányt mert kihasználta és megcsalta...tehát annyira nem volt szép csaj
2012. nov. 7. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!