Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység exre?!
Lassan 11 hónapja leszek együtt a barátommal és neki, előttem volt egy 3 éves kapcsolata. Másfél évet együtt laktak, végülis a lány szakított vele. Megviselte a barátomat, de rá pár hónapra megismerkedtünk és össze jöttünk.
Az én elven szerint volt kapcsolatokkal nem tartok semmilyen kapcsolatot. Az a múlt.
Viszont ők azóta meg küldözgetnek egymásnak karácsonyi, névnapi sms-eket, van, hogy a lány fel is hívja őt valamilyen kérdéssel. És akadt olyan is, hogy fel ugrott a barátomhoz "tételeket felvinni".
Nem voltam féltékeny típus, de ez a volt barátnős dolog már pár hónapja kezd kikészíteni.
Bízok benne, de féltem is. Ilyen helyzetben még sosem voltam
Mit csináljak?
Mond el neki, hogy téged ez rosszul érint, és hogy nem azért vagy féltékeny mert attól tartasz hogy megcsalna, hanem félsz attól, hogy esetleg a régi érzelmek újra fellángolnak iránta.
Szerintem fordított esetben őt is zavarná. Mindenféle képen beszéld meg vele. Csak ügyesen! :)
Szija! köszi a választ, de az a helyzet, hogy én ezt mondtam neki, hogy kicsit már sok ez nekem belőle, akkor megnyugtatott, hogy én vagyok a legfontosabb stb, de a helyzet nem változott, főleg ez a rossz érzés bennem:S
Jah és..ő egyáltalán nem féltékenykedik, azt mondta megbízik bennem. és ez neki elég!
Szerintem egy egészséges féltékenység kell. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!