Be tud "mesélni" magának az ember betegségeket?
Szia!
Nekem volt egy olyan személyes tapasztalatom, hogy egy bizonyos személlyel való barátságom megromlott, amit én sokként éltem meg. Az okát nem részletezném. De ez kihatott az érzésekre, gondolatokra és végül legyűrt fizikailag is. De olyan szinten, hogy egy napig nem bírtam felkelni az ágyból. Olyan szinten szédültem, és a testemet idegen testként érzékeltem csak, mintha másé volna.
Az állapotom akkor kezdett javulni, amikor beszélhettem egy olyan személlyel, akiben annyira megbízok, hogy elmondhattam neki azt, ami belül fojtogat.
Ezután még kellett két-három nap, mire egyedül lábra bírtam állni, és fal mellett közlekedni. Majd napról napra nyertem vissza azt a képességemet, hogy egyre hosszabb távon tudtam közlekedni újra.
Ez 100% hogy nálam érzelmi alapon volt. Mert tudom, hogy mi ért előtte engem, és mi után kezdett el az állapotom javulni. Semmi fizikai problémám nem volt nekem sem.
3. válaszoló vagyok
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!